Nataša Bekvalac i Luka Lazukić pred sudom: Pevačica napustila suđenje (video)

Autor:

02.07.2018 13:18

Foto:

Foto:



U Prvom osnovnom sudom u Beogradu danas je počelo suđenje Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje nad suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac.

Nataša Bekvalac: Uklonila svako sećanje na ljubav s Lukom

Luka Lazukić se tereti da je supruzi Nataši Bekvalac naneo telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je 16. maja sudu optužni predlog protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Lazukiću preti tri godine zatvora: Početak suđenja zbog nasilja nad Bekvalčevom 2. jula

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Nataša Bekvalac je na sve načine pokušala da izbegne susret sa Lukom. Naime, Bekvalčeva se sat pre suđenja našla sa svojim advokatom Nemanjom Vlčekom, kako ne bi srela Lazukića u hodniku suda.

Međutim, do susreta je ipak došlo. Naime, Nataša u Prvi osnovni sud došla 15 minuta posle Luke, prošla je pored njega i nisu se čak ni pogledali.

Nataša Bekvalac: Pesmom protiv tuge i bola

Nataša Bekavalac je nakon pet minuta napustila sudnicu, jer pevačica nije dužna da prisustvuje njegovom iskazu, dok će Luka biti prisutan kada Bekvalčeva bude davala iskaz.

Advokat Nataša Bekvalac je otkrio zbog čega je pevačica napustila suđenje.

Nataša Bekvalac: Dobra energija nikoga ne ostavlja ravnodušnim (foto)

-Zbog toga što Luka Lazukić ima pet branilaca, uvodni pretres se malo odužio. Nataša Bekvalac je zato morala da napusti suđenje, a zbog obaveza koje ima - rekao je i dodao da Nataša danas neće biti saslušavana.