Nataša Bekvalac hitno primljena u bolnicu

Autor:

24.01.2020 16:49

Foto:

Foto:



Pop pevačica Nataša Bekvalac (39) bila je primorana da nakratko obustavi pripreme za koncert zakazan za 14. februar u Štark areni u Beogradu jer joj je pozlilo i hitno je primljena u bolnicu.

Izvor blizak pevačici ispričao je za list Alo da je lepa Novosađanka osećala mučninu, imala je nagon za povraćanje i savijala se od bolova.

- Niko nije mogao ni da pretpostavi da se otrovala hranom. Bili smo u šoku kada su nam saopštili da moraju da joj ispiraju želudac. Sva sreća pa se brzo završilo. Nakon toga je kratko zadržana u bolnici, primila je nekoliko koktela infuzija, i uz nadzor, puštena kući da miruje. Kao za baksuz, to se desilo kada je Nataša ugrabila samo jedan slobodan dan da trenira i da nema probe. Otišli smo zajedno do grada i uzeli brzu hranu. Nataša nije htela da uzme ali smo mi insistirali i brzo smo je ubedili da bar jednom prekrši svoj režim ishrane. Nataša inače pazi šta jede, pogotovo sad pred koncert. U poslednje vreme trenira redovno i vodi računa o sebi - rekao je izvor blizak pevačici.

Bekvalčeva se sada oporavlja kod kuće, željna da se što pre vrati pripremama pred nastup.