Napokon može da se opusti: Ludi provod Baraka Obame na luksuznom imanju (video)

Autor:

07.02.2017 16:29

Foto:

Foto:



Dok Donald Tramp ne zna gde će pre od obaveza u Beloj kući, bivši američki predsednik Barak Obama posle osam godina napokon je sebi priuštio odmor "po svojoj meri".

Obama je svoju sklonost ka ekstremnim sportovima "demonstrirao" na karipskom ostrvu koje je u vlasništvu njegovog prijatelja britanskog milijardera Ričarda Bransona, gde je porodica Obama uživala u čarima toplog mora i peskovitih plaža.

Challenged President Barack Obama to a kitesurfing v foilboarding contest - here's what happened.

A video posted by Richard Branson (@richardbranson) on Feb 7, 2017 at 4:06am PST

Obamina ćerka dobila posao u Holivudu

Nakon što su se prošlog meseca iselili iz Bele kuće Barak i Mišel Obama sa ćerkama su se uputili na odmor u Palm Springsu gde je glava porodice uživala igrajući golf s prijateljima, a onda su se zaputili na Necker Island koji je u vlasništvu britanskog biznismena, Obaminog dugogodišnjeg prijatelja Bransona.

Sudeći po fotografijama, Obama se konačno opustio i pokazao svoje drugo lice, dok se Branson pohvalio na svom blogu kolika mu je čast bila da ugosti nekadašnjeg američkog predsednika.

#BarackObama Vs #RichardBranson. #RetirmentLife #PresidentObama #44

A video posted by HenzoVenzo (@henzovenzo) on Feb 7, 2017 at 4:56am PST

Obama zapevao Purple Rain i oduševio dečaka (video)

- Barak mi je jednom priznao kako je pre nego što je postao predsednik SAD-a uživao u surfovanju na velikim talasima na Havajima. Potpuni doživljaj uništio je tada njegov šef osiguranja koji mu je poručio kako je to poslednji put da surfuje u sledećih osam godina. Upravo zbog toga sam srećan što sam mu nakon toliko godina mogao priuštiti novo uživanje na dasci sa zmajem - napisao je 60-godišnji Branson kojeg je Barak pobedio u oproštajnoj trci.

- Toliko toga je napravio za ovaj svet da mi nije bilo žao da izgubim od takvog čoveka, ali računam da ću ga sledeći pobediti - našalio se Branson, prenose britanski mediji.

Komentari. (0)

Loading