Naomi Kembel: Sigurnost na najvišem nivou

Britanska manekenka se od glave do pete štiti od korona virusa: vodi računa o higijeni a ovih dana joj je posvećena još više


Čuvena britanska manekenka Naomi Kembel (49), koja često da putuje širom sveta, redovno vodi računa o svojoj higijeni, a sada je pokazala da je preduzela skoro sve mere protiv korona virusa.

Supermodel je na svom instagram profilu objavila fotografije na kojoj je neprepoznatljiva, jer se obukla u belo zaštitno odelo, a nosi zaštitne naočare, plavu masku preko lica i roze hirurške rukavice.

Na aerodromu na kom je pozirala u odelu slikala ju je koleginica Linda Evanđelista i niko je nije prepoznao.

– Sigurnost na prvom mestu, na više nivoa. Ceo video-snimak ću objaviti na svom jutjub kanalu uskoro – napisala je jedna od najslavnijih manekenki na svom profilu na instgaramu.

View this post on Instagram

Safety first.

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Naomi često sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama deli metode higijenske zaštite, jer kako kaže, zdravlje je najbitnije. Ističe da voli da putuje i da se toga neće odreći ni ovog puta, ali uvek pazi da je njeno zdravlje sigurno i to savetuje i drugim frekventnim putnicima.

Još prošle godine ona je objavila video u kom dezinfikuje svoje avionsko sedište i taj snimak se odmah proširio društvenim mrežama, a sada je dala predlog kako se zaštiti od korona virusa koji je širom sveta odneo više od 4.300 života.

 

Autor: I. A.
Foto: Getty Images / Guliver
Podelite sa prijateljima:
Tagovi