Nakon teške saobraćajne nesreće: Ognjen Kuzmić i dalje u indukovanoj komi, sledi operacija

Autor:

16.07.2019 13:37

Foto:

Foto:



Stanje povređenog košarkaša Crvene zvezde Ognjena Kuzmića je bolje, ali je i dalje vrlo složeno, zbog čega će centar crveno-belih još neko vreme ostati u indukovanoj komi, saopšteno je iz Kuzmićevog kluma.

Zvezdin košarkaš teško povređen u saobraćajnoj nesreći: Ognjen Kuzmić u kritičnom stanju

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ognjen Kuzmic ? (@ognjenkuzmic1) дана 4. Јул 2019. у 7:57 PDT

KK Crvena zvezda u saopštenju obaveštava javnost da je opšte zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ognjen Kuzmic ? (@ognjenkuzmic1) дана 11. Окт 2018. у 3:20 PDT

- Ognjen se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu naš košarkaš je u stanju da samostalno diše - objavio je klub s Malog Kalemegdana i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ognjen Kuzmić (@official_ognjen_kuzmic_fanpage) дана 16. Феб 2016. у 12:36 PST

-Odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić biće u sredu podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi vezani za njegovo disanje. Zbog složenosti te intervencije košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu - navode iz Kuzmićevog kluba.

- KK Crvena zvezda mts i ovom prilikom se zahvaljuje svim ljudima dobre volje, klubovima, i svima koji i dalje iskazuju veliku brigu za zdravstveno stanje i oporavak našeg Ognjena Kuzmića – stoji u saopštenju srpskog i regionalnog prvaka.