Nakon što je smršala 27 kilograma donela još jednu veliku odluku: Rebel Vilson zamrzla jajne ćelije

Autor:

03.12.2020 19:00

Foto:

Foto:



Otkako je 2020. godinu proglasila svojom “godinom zdravlja”, australijska glumica Rebel Vilson apsolutno ne posustaje.

Ona je svoju snagu i fizičke sposobnosti testirala na mnogo različitih načina. Na društvenim mrežama smo imali prilike da vidimo kako planinari, boksuje pa i prevrće ogromne gume… Ništa manje ni mentalna snaga nije bila na ispitu. Nije bilo lako doneti veliku odluku i drastično promeniti stil života.

Pridržavajući se svog "zdravog plana", ona je smrašala čak 27kg, a do željene težine (75kg) došla je mesec dana ranije nego što je očekivala.

– Odlučila sam da 2020. za mene bude godina zdravlja, da u potpunosti promenim svoj životni stil. To znači da se izmenim ne samo fizički, već i mentalno – bila je iskrena je Rebel koju je  godina pandemije koronavirusa navela da počne da razmišlja o još jednoj važnoj temi - o zasnivanju porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Pored svega što je uradila zvezda je želela da se osigura pa je u banci reproduktivnih ćelija sačuvala svoje "kvalitetne jajne ćelije" kako bi kasnije mogla da dobije decu.

Rebel je u videu koji je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu poručila:

- Zamrzla sam jajne ćelije, jer, kao što bi svaka žena od karijere trebalo da zna, ako je nešto važno, najbolje vreme da to uradiš je sada.

- Razmišljala sam o plodnosti i tome da imam kvalitetne jajne ćelije sačuvane za dane kada se odlučim da postanem mama. Nakon toga sam pomislila da za ovu veliku ulogu u životu moram da budem zdrava - rekla je Rebel koju je upravo ovo navelo da se upusti u svoju "godinu zdravlja" kako je ona naziva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

U online emisiji kod koleginice Dru Barimor, Rebel je priznala da je probala brojne dijete i da se to što mnogo voli slatkiše loše odrazilo na njeno zdravlje pa je se odlučila za rigorozni pristup.

- Volim svoje obline i ne verujem da ću ikada biti previše mršava, ali sada se osećam mnogo zdravije. Ne znam da li se to dešava svim  ženama kada napune 40 godina, ali stvarno sam osećala da treba da uradim nešto samo za sebe - rekla je nedavno Rebel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

story.rs/NP

Autor