Najslađa mala princeza: najlepše fotografije princeze Šarlot

Autor:

04.10.2016 18:45

Foto:

Foto:



Iako ima tek šesnaest meseci princeza Šarlot je obavila svoju prvu službenu posetu Kanadi, a armija njenih fanova ne propušta priliku da na društvene mreže postavi neku od fotografija koje su nastale ovom prilikom. Izdvojili smo nekoliko najupečatljivijih fotografija princeze Šarlot.

Princeza nije imala lak zadatak. Naime, ona je morala da parira jednoj od najbolje odevenih žena na svetu. Haljina sa diskretnim vezom oko struka i neodljiv osmeh i princeza je već osvojila srca ljudi širom planete.

Nigde nije lepo i ušuškano kao u tatinom zagraljaju.

Princeza Šarlot bila je zvezda na dečijoj proslavi koja je organizovana u Rezidenciji kanadske ambasade. Za nju su spremljena različita iznenađenja, a ona se kao i svako drugo dete obradovala balonima od sapunice.

Svi su se trudili da princeza bude srećna, a trogodišnji princ Džordž se ponašao kao i što dolikuje džentlmenu i starijem bratu, pa mu uopšte nije smetalo što je Šarlot i centru pažnje.

Šarlot je svog novog prijatelja zavolela na prvi pogled. Uživali su u svakom trenutku zajedničkog druženja.

Mama se pobrinula da Šarlot izgleda besprekorno.

A onda je princeza odlučila da uzme stvar u svoje ruke i malo se raskomoti. Pa i princezama može da bude vruće, zar ne...

Komentari. (0)

Loading