Najmlađa zvezda Vimbldona: Kako je Stefan Đoković očarao Kejt Midlton? (video/foto)

Autor:

16.07.2018 14:33

Foto:

Foto:



Nakon svih problema sa zdravljem i formom s kojima se suočavao u proteklih godinu dana mnogi nisu verovali da će najbolji srpski teniser imati snage da se vrati u vrh. Nakon teškog meča sa Rafaelom Nadalom u polufinalu Vimbldona i daleko lakšeg sa Kevinom Andersonom u finalu, Novak je po četvrti put osvojio najprestižniji turnir u Londonu.

Mladalački šik Jelene Đoković: Belo za trijumf na Vimbldonu (foto)

Čuveni teniski turnir okupio je slavne ličnosti iz celog sveta, među kojima su bili i predstavnici britanske monarhije, Kejt Midlton, Megan Markl i princ Vilijama.

Jetrve Kejt i Megan su zajedno odgledale drugi deo polufinalnog meča između Novaka i Rafe a vojvotkinji od Kembridža, koja je poznata kao veliki ljubitelj belog sporta, u finalu se pridružio suprug princ Vilijam.

Novak i Jelena Đoković: Romantična proslava četvrte godišnjice braka

Trenutak o kojem svi pričaju jeste pojavljivanje teniserovog četvorogodišnjeg sina Stefana prilikom ceremonije dodele pehara. Uzbuđenje na mališanovom licu, njegovi povici "tata" i Novakov dirljiv govor ganuli su sve prisutne na Vimbldonu, pa i vojvotkinju Kejt koja je i sama nedavno dobila treće dete.

- Prvi put sam doživeo da mi u finalu Vimbldona neko viče sa tribina "tata, tata" - rekao je naš teniser u zvaničnom intervjuu nakon primanja pehara, a potom se okrenuo ka loži gde je bila njegova supruga Jelena sa Stefanom i poručio - Volim te, sine, najviše!

Emotivni susret sa sinom: Stefanov prvi aplauz i poljupci za tatu Novaka (foto/video)

Kejt i Vilijam su kasnije i uživo čestitali srpskom asu, a tom prilikom su razmenili i nekoliko rečenica. Kejt je pokazala posebno interesovanje za malenog Stefana koji je očarao na prvi pogled.

- Pojavio se baš kada sam krenuo da odgovorim na pitanje u intervjuu, tako da je to bio zaista poseban momenat. Bio sam nervozan, nadao sam se da će on biti tamo, zaista je bilo prelepo. Kako su vaša deca? - kroz osmeh je upitao Nole.

Tenis se vratio kući: Novak osvojio Vimbldon

- Dobro, hvala. Pokušavaju da drže teniski reket u ruci, ali i da igraju fudbal - rekao je Vilijam.

- Bilo mi je drago da razgovaram sa vama - odgovorio je Novak, na šta mu je Kejt još jednom čestitala i poručila - Želimo vam prijatno leto!

U publici samo odabrani: Britanska elita došla da gleda Đokovića (foto)

Maja Gašić

Autor