Najlepši rođendanski poklon muzičkoj zvezdi: Zdravko Čolić objavio novu pesmu i spot "Mala" (video)

Autor:

30.05.2017 13:10

Foto:

Foto:



Na svoj rođendan, danas tačno u podne, Zdravko Čolić premijerno je predstavio novu pesmu i spot ‘Mala’.

Tekst i muziku pesme uradio je Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je kao i u nekoliko predhodnih spotova, Čolić poverio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao bila da se emocija ove lepršave i letnje pesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

Zdravko Čolić na velikoj turneji u Australiji: Prvi put Novi Zeland pevao sa Čolom (foto/video)

Spot je sniman dva dana na šest različitih lokacija u Crnoj Gori, od Kotora do Bara, preko Skadarskog jezera.

- Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni a ovo je prva pesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima. Tekst i muziku pisao je Bajaga a Nikša Bratoš je uradio aranžman - rekao je Čolić.

Zdravko Čolić: Otpevao je na stotine pesama, ali jedna mu i danas izaziva nemir

- Glumici Jeleni Gavrilović poverena je glavna uloga "Male", kako sama pesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču koju deli sa modelom Bojanom Karasom. U večitoj igri zavođenja Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vešto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom - otkrio je Kerekeš, a spot za novi Čolin hit pogledajte u nastavku

Komentari. (0)

Loading