Najlepši praznični poklon: Evo koliko Maraja Keri svake godine zaradi od prava na božićnu pesmu

Autor:

01.12.2017 11:56

Foto:

Foto:



Jedna od najpopularnijih božićnih pesama već godina je "All I Want for Christmas Is You" Maraje Keri, a pevačica svake godine samo od autorskih prava za nju zaradi više od pola miliona dolara.

Објава коју дели Mariah Carey (@mariahcarey) дана 30. Нов 2017. у 1:18 PST

Pevaju je i stari i mladi, a Marajina pesma nezaobilazna je na svim top listama božićnih i novogodišnjih lmuzičkih lista. Pre dve godine "All I Want for Christmas Is You" bila je najslušanija božićna pesma na striming servisu Spotify, prenosi Daily Mail.

Ranjena u srce: Maraja Keri posvetila pesmu bivšem verniku, a evo šta mu poručuje (video)

Čuvena američka pevačica ove godine od prava na tu pesmu zaradiće mnogo više, budući da se nedavno pojavio i animirani film "All I Want for Christmas Is You", a ovih dana Maraja kreće i na istoimenu turneju.

Radnja filma, koji je već osvojio brojnu publiku, vrti se oko devojčice po imenu Maraja koja iz godine u godinu za kao božićni poklon želi psa.

Kerijeva, naravno, nije jedina muzička zvezda kojoj račun svake godine zavidno poraste zbog prava na božićne i novogodišnje pesme. Kako navodi Daily Maila, "The Pogues" za numeru "The Fairytale of New York" godišnje "uberu" više od 400 hiljada funti, dok bivši "Bitls" Pol Makartni za "Wonderful Christmas Time" oko 260 hiljada funti.