Najbolja izdanja poznatih dama

Autor:

27.09.2016 20:49

Foto:

Foto:



Trendovi šminkanja se stalno menjaju, ali neka pravila su ipak konstantna. Poznate dame najbolje znaju kada je manje više i kada je efektnija diskretnija šminka na licu.

Glumica Emili Blant na premijeri filma " Girl on the Train" pojavila se sa atraktivnim pletenicima i šminkom koja joj je naglašavala oči.

A photo posted by Cashinmybag (@cashinmybag) on Sep 27, 2016 at 9:23am PDT

Penelope Kruz blistala je na premijeri. Ombre pramenovi i minimalno šminke na licu, dovoljno da njena prirodna lepota bude stavljena u prvi plan.

A photo posted by Yermi De Jesus (@yermidejesus) on Sep 27, 2016 at 4:36am PDT

Kada se pojavila na premieri filma "Storks" Dženifer Aniston je izgledala nikad bolje.  Neki, tvrde kao da je predosetila šta će se dogoditi, ali istina je da je Dženifer srećna i zadovoljna što se i vidi na njenom licu. Glumica se uvek šminkala diskretno, tako da njena koža izgleda sasvim prirodno.

- September 17th: Jennifer at the premiere of her animated film Storks.

A photo posted by JENNIFER ANISTON UPDATES™ (@anistonupdates) on Sep 26, 2016 at 9:59am PDT

Sara Džesika Parker se u Njujorku pojavila besprekorno našminkana. Smoky eyes glumici stoji savršeno, pa je njen izgled naišao na brojne pozitivne kritike.

Manekenka Žizel Bundšen ne odstupa od svoje frizure. Blago, talasasta kosa sa punim sjajem i  diskretna šminka, su deo njenog prepoznatljivog imidža. Gde god da se pojavi, ova lepotica se nađe u centru pažnje.

Rozi Hantington-Vajtli uvek bira da istakne oči, pa je tako bilo i ovog puta. Usne boje kože i smoky eyes učinili su da bivša devojka Džejsona Stejtama  izgleda zavodljivo.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading