Na radost mnogih dama: Snima se nastavak najomiljenijeg "ženskog" filma "Ustvari ljubav"

Autor:

16.02.2017 11:52

Foto:

Foto:



Zasigurno jedan od najomiljenijih filmova među pripadnicama nežnijeg pola - "Ustvari ljubav" (Love Actually) dobiće nastavak!

Kako prenose strani mediji, tvorci ovog ostvarenja koji je razgalio mnoga srca (mora se priznati, uglavnom ženska) i vratio veru u ljubav svima kojima je Amor okrenuo leđa, odlučili su da nakon 14 godina naprave nastavak.

A post shared by Celebrity Insider (@celebrity_insider_org) дана 15. Феб 2017. у 7:46 PST


Reditelj ovog ostvarenja Ričard Kertis, tvorac najvećih filmskih hitova poput "Četiri venčanja i sahrana", "Noting Hil ", "Dnevnik Bridžit Džons", objavio je da će se veći deo postave ove kultne romantične komedije ponovo okupiti kako bi snimili kratki nastavak filma.

Nažalost, nećemo imati prilike da vidimo šta se desilo sa likom koji je tumačio maestralni britanski glumac Alan Rikman koji je preminuo prošle godine u ovom vreme.

A post shared by Just Another Movie Podcast (@jamppod) дана 15. Феб 2017. у 5:50 PST


Povod za snimanje je humaniratne prirode, kako bi se prikupio novac za "Comic Relief", dobrotvornu organizaciju koja se bori protiv siromaštva u svetu.

Scenario za nastavak će napisati Kertis, a potvrđeno je učešće velikih britanskih zvezda - Hju Granta, Kire Najtli, Lijama Nisona i Kolina Firta.


- Nikad nisam sanjao o tome da ću pisati nastavak za "Love Actually", ali sam mislio da bi bilo zabavno da napravim desetominutni film u kome će gledaoci moći da vide šta danas rade glavni junaci. Ko je najviše ostario - pretpostavljam da je to pitanje koje sve najviše interesuje. Da li je to, kako se očekuje, Lijam? - otkrio je za britanski portal "Hello" Kertis.

A post shared by SoAndMo (@soandmo_learnandplay) дана 15. Феб 2017. у 3:42 PST


Reditelj i scernarista je dodao i da je presrećan što je većina glumaca iz filma prihvatila da učestvuje u ovom projektu.

- Nadamo se da ćemo napraviti nešto što će ljudima biti zabavno, kao i da ćemo uspeti da sakupimo novac u dobrotvorne srvhe.

A post shared by marta (@martiifb) дана 15. Феб 2017. у 1:25 PST


Ovo desetominutno ostvarenje koje će će se baviti sudbinama glavnih protagonista filma "Ustvari ljubav" u 2017, biće prikazano na Bi-Bi-Siju 1 za nešto više od mesec dana, 24. marta.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading