Muzika, ples i vespa na sceni "Madlenianuma": Višeminutne ovacije na premijeri mjuzikla "Ljubav i moda":

Autor:

28.04.2017 09:46

Foto:

Foto:



U prepunoj sali "Madlenianuma" sinoć je izvedena premijera  mjuzikla "Ljubav i moda", rađena prema istoimenom kultnom filmu, a prema scenariju Staše Koprivice i u režiji Aleksandra Nikolića.

U ulozi  Sonje Ilić, lepotice za kojom je uzdisao ceo Beograd a koju je u filmu igrala legendarna Beba Lončar, briljirala je mlada i talentovana Nina Janković.

Nina Janković u mjuziklu “Ljubav i moda”: Žao mi je što nisam rođena 60-ih, muškarci su bili mnogo romantičniji nego danas

Ostale uloge Nikolić je poverio Katarini Gojković, Branislavu Tomaševiću, Nebojši Milovanoviću, Tamari Aleksić, Stevanu Piale, Andriji Daničiću, Ivi Stefanović, Ani Stojanović, Tatjani Dimitrijević, koji su scenu delili sa pevačima Dušanom Šarencem, Tijanom Ranđelović i Majom Živković, kao i baletskim igračima Nemanjom Pražićem, Milošem Jadžićem, Goranom Vidaićem, Vukanom Belojevićem, Dunjom Stanković, Helenom Petrović, Nedom Popović i Tarom Tomašić.

Naravno, Beba Lončar koju je uloga Sonje u kultnom filmu filmu Ljubomira Radičevića i proslavila, prisustvovala je premijeri.

Za premiju se tražila karta više, a brojne ličnosti iz sveta kulture i umetnosti došle su da uživaju u mjuziklu koji nas je vratio u neko bezbrižnije vreme, vreme korzoa i igranki, haljina sa žiponima, nezaobilaznih vespi i muzike koja se i dan danas pevuši...

Glumica Bojana Stefanović došla je da podrži mlažđu sestru Ivu koja ima zapaženu ulogu u mjuziklu.

Voditeljka Tanja Peternek-Aleksić nije propustila da vidi ćerku Tamaru u jednom novom žanru.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading