Mudar potez prve dame: Melanija poslušala Mišel Obamu i zadobila naklonost naroda

Autor:

12.02.2017 16:08

Foto:

Foto:



Prošlo je nepunih mesec dana od kako je Donald Tramp zvanično preuzeo funkciju predsednika SAD, a i prva dama je već donela neke važne odluke.

Iako se još uvek nije zvanično i preselila u Belu kuću, što će se desiti tek kad njen i Donaldov sin Baron završi školu, Melanija Tramp je preduzela već neke korake za zaštitu nasleđa koje je utemeljila prethodna prva dama - Mišel Obama.

Predskazana budućnost: Melanija je još 1993. imala ulogu prve dame Amerike

Stefani Vinston Volkof, zvanični savetodavac i portparol aktuelne prve dame, izdala je saopštenje za medijsku kuću CNN u kojem stoji sledeće:

 - Kao majka i prva dama Amerike, gospođa Tramp je posvećena očuvanju i daljem negovanju baštenskih površina Bele kuće, posebno se "kuhinjskoj" i "ružinoj" bašti koje je izgradila bivša prva dama - Mišel Obama.

Nesvakidašnja ljubav odlazećeg predsednika Obame i Mišel (video)

Ova prva zvanična odluka Melanije Tramp naišla je na odobravanje javnosti, budući da je Mišel bila omiljena u narodu.

Kako prenosi portal "Hello", na ovaj potez se Melanija odlučila nakon što je pročitala izjavu Mišel Obame koju je dala za "Politico", malo pre pre nego što će napustiti Belu kuću.

- Veoma sam ponosna što će ove bašte nastaviti da postoje i žive kao simbol nade i snova za bolju budućnost i zdraviji život američke nacije. Nadam se da će budući predsednici i njihove porodice nastaviti ovu tradiciju i negovati ove bašte kao što smo i mi - izjavila je tada Mišel.

Bašta Mišel Obame: Zelena trava vrta mog

Na ovaj način, po mišljenju mnogih, Melanija je pokazala izuzetno poštovanje prema prethodnoj prvoj dami i njenom nasleđu koje je ostavila u Beloj kući, što će joj zasigurno osigurati "poene" kod američke javnosti.

Neprijatnost sa Trampove inauguracije obišla svet: Kako je Melanija uvredila bivšu prvu damu

 

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading