"Moj stariji brat i učitelj zauvek": Beban iz "Porodičnog blaga" dirljivom porukom oprostio se od Glogovca

Autor:

10.02.2018 09:30

Foto:

Foto:



Glumac Nebojša Glogovac preminuo je juče posle kratke i teške bolesti. Vest da je otišao jedan od najboljih dramskih umetnika sa ovih prostora potresla je njegove mnogobrojne prijatelje i kolege.

Nije stigao da ostvari svoj san: Ovo je bila najveća želja Nebojše Glogovca

Glumac i muzičar Vukašin Marković, poznatiji kao Beban iz serije "Porodično blago", svojom dirljivom porukom privukao je posebnu pažnju na društvenim mrežama.

Prijatelji i kolege opraštaju se od Nebojše Glogovca: Otišao je veliki glumac i častan čovek

Glogovac je u popularnoj seriji glumio Bebanovog starijeg brata, a Vukašinova poruka na društvenim mrežama nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Hvala ti na svemu.

Објава коју дели Vukašin Marković (@vukasin_iriefm) дана 9. Феб 2018. у 4:36 PST

-Bio si jedan od heroja moje rane mladosti. Prodavao sam tvoje fore iz filmova, pitao se kako si tako hladan kao špricer, a opet svima potreban. Onda sam te sreo i upoznao, i imao čast da provedem četiri godine života sa tobom. Učio sam od tebe, prvi put uživo video kako neko tako jebeno kul može da puši pljugu, i da je lep sa sivim zubima, čuo ludački smeh i sreću cele ekipe kada kazes tri reči, a ti se ni ne nasmeješ. I mlađe i starije kolege su bile lude da budu kao ti - napisao je Marković.

-Diskretni heroj, mrzovoljnog izraza lica. Moj stariji brat i učitelj zauvek. Umro si isti dan kad i moj otac. Sedim na Kalemegdanu, i plačem i smejem se u isto vreme. Sećam te se koliko si bio veliki i divan. Hvala ti na svemu, moj Glogi. Bio si svojevrstan kompas ukusa, mere i istinske ljudske veličine - stoji u oproštajnoj poruci.