Mlada u venčanici Vere Vang, 250 gostiju, bogata trpeza i Saša Matić za mikrofonom: Kako će izgledati svadba Dragane i Miloša?

Autor:

25.05.2019 15:30

Foto:

Foto:



Danas će u jednom ekskluzivnom beogradskom restoranu 250 uglednih gostiju iz celog sveta prisustvovati najsrećnijem danu Dragane Džajić i Miloša Ivanovića.

Sve je spremno Draganino i Miloševo venčanje: Tata Džaja o svadbi, ćerkinoj trudnoći…

Brat teniserke Ane Ivanović i ćerka fudbalske legende Dragana Džajića Džaje izgovoriće "da" pred rodbinom i prijateljima, a detalji gala svadbe procureli su u javnost.

Torta će biti od čokolade, a zbog poslovnih obaveza mladenci su angažovali profesionalce, jer im je stalo da gala veselje u jednom beogradskom hotelu svi njihovi gosti pamte po dobrom provodu.

Ana sama na bratovom venčanju: Zašto Basti ne dolazi u Srbiju?

- Iako se drugi poznati parovi odlučuju na grandiozne svadbe sa čak 500 zvanica, Miloš i Dragana su rešili da to bude manja proslava. Stoga će se na svadbi naći 250 zvanica - rekao je izvor za "Blic" upućen u organizaciju ovog slavlja.

Kako je otkrila ekskluzivno za Gloriju, Dragana će nositi raskošnu venčanicu slavne kreatore Vere Vang, a kasnije će se preodenuti u jednu svoju kreaciju.

Dragana Džajić: Svadba će biti kulturna i vesela

- Pošto ja volim da učestvujem u svemu važnom u životu, a venčanje to svakako jeste, kreiraću haljinu koju ću obući posle zvaničnog čina, jer svi kažu da je najteže celu svadbu izdržati u venčanici - ispričala je Dragana za Gloriju i opisala haljinu - Biće uska i duga, sa srmom i jednom širom bretelom.

Što se tiče mladoženje, on je odabrao odelo za svadbu uz pomoć sestre Ane, koja je juče stigla u Beograd.

- Miloš je odavno izabrao odelo koje će nositi, a u odabiru mu je pomogla sestra Ana. Enterijer restorana će biti dekorisan po najvišim standardima. Za goste iz inostranstva uveliko je obezbeđen smeštaj u luksuznom hotelu, a na svadbi će se naći veliki broj poznatih ličnosti. Goste će, između ostalih, zabavljati folk zvezda Saša Matić. Porodice Džajić i Ivanović su presrećne zbog venčanja, a gosti polako pristižu u Beograd - rekao je izvor  za "Blic".

Sutra ženi brata: Par sati nakon što je objavila da je trudna, Ana Ivanović stigla u Beograd

Kao i što se očekuje kada je jedno ovako gala slavlje u pitanju, svadbeni meni će biti raskošan.

- Zvanicama će biti služena najukusnija i najskuplja hrana, kao i piće. Kako gosti dolaze iz svih krajeva sveta, tako će biti i posluženje. Pričali su da će uzeti meni koji po osobi staje 75 evra - otkrio je izvor za "Blic".

 

Maja Gašić

Autor