Mlađa je od njegove unuke: Nova devojka Mika Džegera ima svega 22 godine!

Autor:

30.10.2017 14:18

Foto:

Foto:



Mik Džeger, frontmen najdugovečnijeg i najslavnijeg rok benda Rolingstonsi, iako je nedavno napunio 74 godine, i dalje važi za velikog zavodnika.

O njegovim osvajačkim sposobnostima decenijama unazad se ispredaju priče, a da je veliki ljubitelj dama govori i podatak da je ovaj muzičar neverovatne energije krajem prošle godine postao otac po osmi put.

Pradeda Džeger postao tata po osmi put

Nakon Bjanke Džeger, Džeri Hol, Lusijane Himenez i brojnih lepotica, Džeger je do nedavno bio u ljubavi sa 30-godišnjom balerinom Melani Hamrik, majkom njegovog poslednjeg sina Deveroa.

Ali, čini se da je Melani, za ukus prevejanog zavodnika, bila ipak za trunčnicu starija... Naime, kako prenose svi svetski mediji, najnovija devojka legendarnog muzičara ima svega 22 godine. U pitanju je filmska producentkinja Nur Alfala.

Ako je verovati izvorima britanskog tabloida "The Sun", Džeger je sa lepoticom viđen u u Parizu, gde su popularni Stonsi imali koncert, a paparaci su ih usnimili nekolio puta u hotelu u kojem su oboje boravili.

Prema izjavama očevidaca, izgledali su izuzetno zaljubljeno, a izvor blizak pevaču kaže da su članovi Stonsa bili pomalo iznenđani ovom romansom.

- Mik još uvek poseduje onaj svoj legendarni šarm, ali su članovi benda bili iznenađeni da je neko tako mlad i lep poput Nure došao u Pariz samo zbog njega. Oboje  su slobodni i čini se da se odlično zabavljaju zajedno, pa što ih ne bismo onda i pustili? - zaključio je izvor.


Inače, Nur je mlađa tri godine od Džegerove unuke Asiške Lole Džekson, a koju je Džegerova ćerka Džejd dobila u braku sa Pirsom Džeksonom.

Maja Gašić

Autor