Mišel Vilijams drugi put u ulozi majke: Ćerka preminulog glumca postala sestra

Autor:

18.06.2020 12:38

Foto:

Foto:



Vilijamsova je iznela svoju drugu trudnoću bez problema...

 

Glumica Mišel Vilijams postala je majka po drugi put. Ona se, po navodima američkih medija, nedavno porodila u svojoj 39. godini života. Glumica je vest o trudnoći sa kolegom, glumcem Tomasom Kailom, objavila krajem prethodne godine, a par se venčao u martu tekuće godine.

Glumački par i dalje nije potvrdio kog pola je beba, kao ni tačan datum Mišelinog porođaja. Tomasu je ovo prvo dete, dok Mišel ima već jednu četrnaestogodišnju ćerku Matildu iz braka sa pokojnim glumcem Hitom Ledžerom.

Vilijamsova se sa Ledžerom zabavljala od 2004. godine, pa sve do njegove prerane smrti, 2007. Sreću u ljubavi je ponovo našla tek 11 godina od Hitovog odlaska, sa muzičarem Filom Elverumom, ali se par razveo u aprilu 2019.

 

Pročitajte i... Deset godina nakon što je izgubila veliku ljubav: Udala se Mišel Vilijams (foto)

 

Svog sadašnjeg muža, filmskog i pozorišnog reditelja, Mišel je upoznala na snimanju mini serije Fosse/ Verdon. Uloga u ovom projektu donela je Vilijamsovoj nagradu Zlatni globus. Ona je takođe poznata i po filmovima My week with Marylin, Blue Valentine i Shutter Island, a nominovana je četiri puta za najprestižniju glumačku nagradu - Oskar.

Svoju prvu ljubav, slavnog Džokera, Hita Ledžera, glumica je upoznala na snimanju filma Brokeback Mountain. Ubrzo nakon toga započeli su ljubavnu vezu i iste godine dobili ćerkicu Matildu. Par se rastao 2007. godine, samo nekoliko meseci pre nego što je dvadesetosmogodišnji Ledžer pronađen mrtav u svom stanu od posledica prekomernog unosa različitih tableta.

 

Pročitajte i... Mišel Vilijams o životu posle smrti Hita Ledžera: Nisam očekivala da ću sama podizati dete

 

Glumica je sa Hitovom porodicom ostala u bliskim odnosima, a oni neretko hvale njene majčinske sposobnosti i ophođenje prema ćerki Matildi. Prethodne godine, Mišel je za Vanity Fair izjavila da Matildi stalno priča o ocu i tome da ju je voleo čak i kada su svi drugi osporavali njen talenat i izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Williams (@michelleingridwilliams) on Oct 15, 2017 at 3:01pm PDT

Mišel Vilijams priznala je da je smrt njenog verenika ostavila velike i trajne posledice na sve sfere njenog života, na karijeru, kao i na njeno ponašanje prema detetu i prijateljima. Ona je otkrila da je jedan od njenih načina da se izbori sa smrću oca njene ćerke Matilde bio da se drži ljudi koje je imala oko sebe.

- Hitova smrt promenila je način na koji doživljavam svet i kako se ponašam. Promenila me je kao roditelja, prijatelja, čak i posao koji zaista želim da radim. Postala je sočivo kroz koje gledam život, pokazala mi je da je sve prolazno – izjavila je Mišel za magazin Vogue u septembru 2011. godine.

Ipak, glumica je najzad našla sreću u ljubavi, a sada je i svojoj ćerki Matildi, za koju se priča da je majku spojila sa Tomasom Kailom, ispunila želju da postane sestra jedne bebe.

goran.anicic

Autor