Mirka i Vujadin konačno pred oltarom

Autor:

28.09.2016 22:23

Foto:

Foto:



Glumica Mirka Vasiljević, već godinama živi u skladnoj zajednici sa Vujadinom Savićem, sinom našeg proslavljenog fudbalera Duleta Savića. Par ima troje dece, ali zvezda filma "Mi nismo anđeli" odbijala je da stane na ludi kamen zbog toga što se Vujadin zbog posla često selio.

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Sep 10, 2016 at 12:31pm PDT

- Nećemo se venčati pošto Vujadin zbog fudbala često menja državu u kojoj živi. Treba vremena da se snađe, pa da se i mi uklopimo u to... O braku nismo ni pričali, a kamoli da smo dogovorili datum. Najbitnije nam je da provodimo dosta vremena sa decom - rekla je Mirka za "Blic" nakon što je rodila treće dete.

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Oct 3, 2015 at 10:19am PDT

Ona je dodala da je kao mala, maštala o bajkovitoj svadbi, belim konjima i romantičnoj venčanici, ali da joj to nije interesantno od kada ima za koga da se uda.

- Da se samo Vujadin pita, venčanje bi se desilo pre dve, tri godine, jer njemu estetski trenutak nije preterano važan, ali je meni, kao i svakoj ženi, upravo to od neprocenjivog značaja. Zato venčanje uvek odlažem rečima Sad je kasno, nemam vremena da organizujem svadbu

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Sep 25, 2015 at 3:52am PDT

Izgleda da je za Mirku 26. rođendan prekretnica, s obzirom na to da je odlučila da sa Vujadinom  napokon izađe pred oltar.  Gostujući u emiji "Bulevar B92" otkrila je da planira da se konačno uda za svog dugogodišnjeg verenika sa kojim ima troje dece.

-Biće venčanja, nadam se uskoro. Tri godine sam bila trudna, a onda se posle toga svašta izdešavalo sa poslom, pa nikako nisam imala vremena da se posvetim tome. Ja kao svaka žena brinem o tome da sve od salvete do tanjira, izgleda savršeno-

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Feb 28, 2015 at 6:22am PST

 

Komentari. (0)

Loading