Mir i stabilnost u porodici ili novo poglavlje u ljubavnom životu: Šta vam donosi mesečni horoskop za jun 2019.

Autor:

01.06.2019 09:55

Foto:

Foto:



Ovan (21. mart - 20. april)
Posao: Dobar aspekat Merkura i Marsa donosi priliku da pokažete koliko ste moćni i koliko možete da napredujete. Taj isti Mars kreće retrogradno od 26. juna pa bi bilo dobro da do tada završite šta ste naumili. U suprotnom ćete morati da čekate do avgusta meseca. Tokom ovog meseca možete da očekujete pomoć od osobe koja radi u državnoj službi. Odličan mesec za pokretanje sopstvenog projekta ili biznisa.

Ljubav: Dosta ste vezani za ljubav i kuću, bar u prvoj polovini meseca dok je Venera u Raku. Na porodičnom planu možete da očekujete mir i stabilnost, jer su minimalne šanse da se dogodi nešto što bi moglo to da ugrozi. Ako se dodatno posvetite partneru i porodici tokom ovog meseca, možete da očekujete blagostanje na duže staze. Slobodni Ovnovi će najverovatnije upoznati više zanimljivih osoba, te neće moći da se odluče sa kojom da pokušaju nešto ozbiljnije. Ukoliko birate između dve osobe, a jedna od njih je Vaga, Škorpija ili Devica, obavezno odaberite tu osobu, jer planete pokazuju odlične aspekte za stupanje u ozbiljnu vezu sa osobom rođenom u jednom od ova tri znaka.

Zdravlje: Napokon ste se oslobodili Urana i sada možete da očekujete bolji period kada je zdravlje u pitanju. Savetujem vam da što pre uvedete treninge u prirodi kao svakodnevnu rutinu, jer će vam to pomoći da održite kondiciju i da se oslobodite stresa.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Bik (21. april - 20. maj)

Posao: Apsolutno slobodno mogu da kažem da je pred vama mesec kakav se skorije neće ponoviti, barem kada je posao u pitanju. Tokom ovog meseca možete da očekujete samo najbolje. Iako ne volite mnogo promene, tokom ovog meseca ćete rado da ih prigrlite i da im se prepustite. Ukoliko negde “zapne” najbolju moguću pomoć ćete dobiti od osobe rođene u znaku Bika, Škorpije, Device, Ovna ili Riba. Sam kraj meseca je odličan za saradnju sa zemljama iz regiona ili za odlazak u inostranstvo. Planete prikazuju da možete da očekujete i značajan novčani priliv.

Ljubav: Napokon ste spremni da stavite tačku na prošlost i da pogledate u budućnost. Zapravo, tokom ovog meseca biste mogli da postavite “kamen temeljac” novog poglavlja u vašem ljubavnom životu. Slobodni Bikovi mogu da očekuju veliki broj novih poznanstava, jer će neopisivo zračiti pozitivnom energijom. Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju mirno stanje sve do kraja meseca kada Mars kreće retrogradno i unosi nepoverenje, neistine i ljubomoru u vezu ili brak. Budite spremni na to.

Zdravlje: Moguće su česte i bolne glavobolje, posebno za muške Bikove. Savetujem vam da provodite više vremena u prirodi, da radite lagane vežbe i da pripazite na krvni pritisak, ako mislite da zaista ” ne padnete u nesvest od bolova”.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Blizanci (21. maj - 20. jun)
Posao: Tokom juna kao da ćete dobiti želju i volju da promenite sve što već duži vremenski period nikako da promenite. Napokon ćete staviti tačnu na sve staro i zakoračiti u novo, možda čak i nepoznato. Moguće je da ćete odlučiti da promenite posao, saradnike, projekat… Možete da očekujete novčani priliv nakon 20. juna, kada će neki dužnici da vam vrate novac. Ukoliko ne znate sa kim da započnete saradnju, savetujem vam da odaberete osobu rođenu u znaku Vodolije, jer vam ona može doneti neočekivani uspeh i pomoć.

Ljubav: Prilično težak mesec za Blizance koji su u vezi ili braku, jer će mnogi biti zaglavljeni u mislima – Šta dalje? Kako dalje? Mogući su ljubomora, nepoverenje, česte svađe i preispitaivanja. Mnogi će odlučiti da prekinu vezu ili brak, jer više neće moći da izdrže. Na žalost, do kraja meseca ne vidim stabilizaciju na ljubavnom planu. Dakle, princip je “ko preživi pričaće”… Slobodni Blizanci će upoznati osobu iz inostranstva – to može biti osoba koja nije iz vaše zemlje ili osoba koja je dugo živela u inostranstvu, pa se vratila u zemlju. Planete pokazuju ovu ljubav kao veoma uzbuljivu, ali ne i dugotrajnu. Nažalost.

Zdravlje: Stres je vaš najveći neprijatelj, te pod hitno morate da razmišljate kako da ga se oslobodite na duže staze. Mogući su i problemi sa kičmom i donjim delom leđa.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Rak (21. jun - 22. jul)
Posao: Venera u vašem znaku je u dobrim aspektima sa Neptunom pa Rakovima daje pun krativni potencijal. Takođe, Rakovi koji se bave javnim poslovima i poslovima koji podrazumevaju javni nastup mogu da očekuju odličan mesec i odličnu zaradu. Rakovi koji planiraju da menjaju posao ili firmu mogli bi da naiđu na određene prepreke i odlaganja. Odluke koje donesete nakon 19. juna mogle bi da obeleže naredni period Vašeg života. Mars u vašem osmom polju vam neće dozvoliti da tako lako poboljšate vaše finansije, ali to ne znači da treba da prestanete da se trudite. Pomoć zatražite od osobe rođene u znaku Jarca, Device ili Bika.

Ljubav: Vrlo je moguće da vas nešto u partnerovom ponašanju ili govoru nervira, a da vi ne želite to da priznate niti želite da pričate otvoreno o tome. Ako nastavite da to držite u sebi vaša veza ili brak bi mogao da “klizne dole”. Savetujem vam da popričate otvoreno sa partnerom o tome, najbolje na nekom izletu ili šetnji. Slobodni Rakovi mogu da očekuju susret sa osobom rođenom u znaku Vodolije, Blizanaca ili Vage. Posebno dobar period za ljubav u trećoj nedelji meseca

Zdravlje: Mars u Vodoliji će doneti probleme sa stresom, nervozom, povišenim pritiskom, ali i mogućnost padova i pritiska.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Lav (23. jul - 22. avgust)
Posao: Tokom ovog meseca ćete konstantno biti u pokretu – stalno ćete tragati za nečim višim i boljim. Moguće je da ćete ići na više kraćih putovanja, što po zemlji što po inostranstvu, i da će to imati značajan uticaj na vašu karijeru. Mogući su brojni pregovori, razmene ideja, ali planete pokazuju da ćete često, baš vi, morati da donesete konačnu odluku. Budite obazrivi krajem meseca kada Mars bude retrogradan i kada bude uticao na vas i vaš način razmišljanja. Period nakon 10. juna je povoljan za jačanje finansija.

Ljubav: Svi Lavovi koji su u prethodnom periodu upoznali osobu koja je umetnik, pesnik, muzičar ili sportista, mogu da očekuju zanimljiv razvoj situacije i to u pozitivnom smeru. Lavovi koji nisu upoznali takvu osobu mogu da očekuju da će upoznati osobu rođenu u vatrenom znaku – Lav, Ovan ili Strelac. Izbegavati osobe koje su rođene u znaku Vodolije ili Vage. Lavovi koji su u vezi ili braku očekuju maksimalnu vernost i pokornost partnera i poštovanje tradicionalnih vrednosti, te je moguće da će Lavovi koji su u vezi ili braku sa “urbanijom osobom” imati dosta problema tokom ovog meseca – sumnje će nadjačati sve.

Zdravlje: Mogući su problemi sa vidom i sluhom, zato vam savetujem da izbegavate preterano korišćenje računara, vožnju automobila noću i odlazak na previše glasna i zagušljiva mesta.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Devica (23. avgust - 22. septembar)
Posao: Iako spadate u jedan od najambicioznijih znakova Zodijaka, to će početkom meseca da bude još izraženije. Aspekti pokazuju skoro pa siguran uspeh, jer će vam i brojni prijatelji i saradnici dodatno pomoći da ostvarite ono što ste zacrtali. Nezaposlene Device mogu da očekuju značajan pomak na poslovnom planu, posebno nakon 14. juna. Kraj meseca može da donese dodatnu, ali nesigurnu zaradu. Savetujem vam da se ne upuštate u to, jer bi moglo da vam donese više problema nego koristi. Držite se dosadašnjih načina zarade.

Ljubav: Device vole da veruju u to da imaju predstavu o svom emotivnom bilansu, te uvek na početku meseca razmišljaju o tome šta je bilo, šta je moglo da bude i šta će biti i sve dok ne donesu neki konačan zaključak ne mogu da se opuste i prepuste novim dešavanjima na ljubavnom planu. Zbog toga će mnoge Device primetiti da se nešto dešava na ljubavnom planu tek nakon polovine meseca. Postoji ogromna šansa da ćete upoznati veoma ozbiljnu i ambicioznu osobu, koja ima slične poglede na svet kao vi. Odlični aspekti ako je ta osoba rođena u znaku Blizanca, Vage, Strelca ili Raka. Device koje su u vezi ili braku će morati da budu stalno uz pratnera, jer postoji velika šansa da će ona/on imati problem sa zdravljem ili neku životnu krizu.

Zdravlje: Problemi sa varenjem. Moguća je nervoza želuca i creva. Ako se ovakvo stanje produži, obavezno posetite lekara.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)
Posao: Svesni ste svojih mogućnosti i kvaliteta, te ne dozvoljavate da neko umanji vašu vrednost. Zbog toga napokon koračate slobodno ka zacrtanim ciljevima. Već početkom meseca možete očekivati finansijski boljitak, ali budite obazrivi u periodu od 13. do 19. juna, jer je moguće da ćete zbog neke nepromišljene odluke da ostanete bez novca. Nezaposlene Vage bi mogle da dobiju ozbiljnu priliku za rad u inostranstvu.

Ljubav: Slobodne Vage bi tokom ovog meseca mogle da se vrate u zagrljaj stare ljubavi, a aspekti najavljuju i ulazak nove osobe u vaš život. Dakle, tokom juna biste mogli da budete rastrzani između dve osobe, između dva dela vašeg života – prošlosti i budućnosti. Planete pokazuju da je bolje odabrati budućnost. Venera u znaku Lava će pomoći mnogim Vagama da poboljšaju svoju ljubavnu situaciju. Vage koje su u vezi ili braku će imati prilično miran mesec, mada su s vremena na vreme moguće nesuglasice sa partnerom u vezi novca.

Zdravlje: Posvetite se malo zdravijem načinu života, jer će vam jedino to doneti boljitak na duže staze.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)
Posao: Ambiciozni ste i željni uspeha po svaku cenu. Međutim, ta prejaka želja može da dovede do pravljenja ishitrenih i nelogičnih poteza, koji će skoro pa sigurno da dovedu do konfuzije i nestabilnosti. Ono što je zapravo najvažnije kako biste ostvarili to što želite je da postavite jasne ciljeve. Ukoliko negde zapnete, znajte da možete da se oslonite na osobu rođenu u znaku Vodolije. Uticaj Saturna u Jarcu pojačava autoritet, te je moguće da ćete tokom ovog meseca biti u situaciji da morate da donesete veoma važne odluke, koje neće uticati samo na vaše poslovanje, već i na poslovanje kolega. Budite spremni na zamerke, pa čak i prepirke i prozivke.

Ljubav: Iz vas zrači jedna pozitivna, seksipilna energija, te vam nije teško da, gde god da se pojavite, privučete pažnju suprotnog pola. S druge strane, vi posedujete prilično mračne osobine, koje želite i kod svog partnera – to su ljubomora, tajne, niske strasti i konstantna potreba za istraživanjem i pomeranjem granica seksualnost… Idealan partner za vas bi bila osoba rođena u znaku Blizanca ili Riba, dok bi Vaga ili Devica mogli da vas “uvuku” u nešto ozbiljnije kao što je ozbiljna veza, brak ili zajednički život. Škorpije koje su u braku ili vezi moraće da se suoče sa preispitaivanjima i nepoverenjem partnera, već od polovine meseca, ali srećom, stanje će se stabilizovati do kraja meseca.

Zdravlje: Mogući su problemi sa nervozom, povišenim pritiskom i nepravilnim radom srca. Povedite računa o ishrani i uvedite vežbanje u vaš život.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Strelac (23. novembar - 21. decembar)
Posao: Jun ponekad može da bude prilično težak mesec za optimistične Strelčeve. Tokom ovog meseca možete da očekujete problem sa finansijama. Ipak, čini mi se, da će vas, baš kao i uvek, poslužiti taj čuveni faktor sreće, te ćete iz cele gungule izaći bez većih posledica. Novac vam se otvara od druge polovine meseca, a to zahvaljujući pomoći osobe rođene u znaku Bika, Ovna ili Blizanaca. Strelčevi koji traže novi posao treba da iskoriste ovaj mesec najbolje što umeju, jer su moguće poslovne ponude od više različitih firmi.

Ljubav: Tokom ovog meseca zračite posebnom energijom, te ćete imati više udvarača nego što ste očekivali, ali vama će za oko zapasti ili je već zapala, osoba koja ima stil, novac, dobar posao i autoritet. Planete najavljuju susret sa tom osobom, međutim pokazuju i da se suzdržavate, da pravite korak unazad zbog straha da niste dovoljno dobri za tu osobu. Strelčevi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju popravljanje odnosa sa partnerom nakon polovine juna.

Zdravlje: Uran u šestom polju može da vam donese mogućnost povrede. Osim toga sve je u najboljem redu.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Jarac (22. decembar - 19. januar)
Posao: Mars u Vodoliji daje Jarčevima ambiciju koju nisu imali tokom ove godine. Mnogi Jarčevi će u ovom mesecu ostvariti značajan napredak na poslu i drastično “pogurati” svoju karijeru. Vrlo je moguće da ćete uspeti da ostvarite nešto što godinama niste uspevali. Druga polovina meseca je važna za finansije – mogući su krediti, pozajmice i ostale donacije. U vezi svega treba da se posavetujete sa osobom rođenom u znaku Lava ili Device.

Ljubav: Venera u Raku u vašem sedmom polju vam daje ogromnu privlačnost po suprotni pol, te je tokom ovog meseca moguće mnogo flerta i ljubavnih upoznavanja. Međutim, planete ne pokazuju da bi tokom ovog meseca mogli da stupite u neku ozbiljniju i dugoročniju vezu. Jarčevi koji su u vezi ili braku bi trebalo da pokažu više razumevanja za partnera, da budu manje kritični i zahtevni, jer bi u suprotnom vrlo lako moglo da dođe do prekida u naredna tri meseca.

Zdravlje: Mogući su problem sa gojaznošću, povišenim šećerom i holesterolom. Savetujem vam da posetite specijalistu radi pregleda i utvrđivanja dijagnoze.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Vodolija (20. januar - 19. februar)
Posao: Ne volim da govorim da nešto morate da uradite, ali u vašem slučaju ovo je neophodno – morate da promenite posao i okolinu u kojoj se nalazite, jer utiče negativno na vaše psiho-fizičko stanje. Savetujem vam da razmislite o radu u velikim firmama – to vam može doneti značajno poboljšanje finansija. Ovo je nepovoljan mesec i za pokretanje sopstvenog biznisa i ulaganja, jer je moguće da ćete doživeti gubitak. Savetujem vam da sačekate naredni mesec, a da tokom ovog napravite plan kog ćete se držati ubuduće.

Ljubav: Nervozni ste i neraspoloženi, te ni nemate neku jaku želju da budete sa nekim. Draže vam je da budete sami nego sa nekim ko vas ne razume i ko ne može da vas podrži u ovom teškom periodu. Vodolije koje su u braku ili vezi će naići na nerazumevanje kod partnera, te je moguće razdvajanje. Ipak, uz ozbiljan i iskren razgovor moguće je pomirenje.

Zdravlje: Vodolije koje nisu imale ozbiljnije zdravstvene probleme u poslednje vreme će i tokom ovog meseca proći mirno i zdravo. Međutim, Vodolije koje su u poslednih pola godine – godinu imali probleme sa kičmom ili neke hronične tegobe, mogu da očekuju aktiviranje istih.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

Ribe (20. februar - 20. mart)
Posao: Pomoć u finansijskom smislu imate od osobe rođene u znaku Raka ili Vodolije. Ovan je vaš saradnik a vodite računa ako sarađujete sa Blizancima ili Strelčevima. Oni su skloni da vam novac izvuku ali da ništa ne bude od toga. Za vas je dobro da se ostvarite kroz umni rad ili ako se bavite medijima onda je najbolje da pišete knjigu ili stručne tekstove za novine. Čim Venera kroči u znak Lava a to je druga polovina meseca tada očekujte priznanje i nagrade.

Ljubav: Vama je i potrebno da budete sa osobom koja je otvorenija nego vi i to će sigurno da poboljša vaš ljubavni život. Imate često pozive od bivše ljubavi ali neće moći da bude kao što je bilo, bolje sve novo i ispočetka. Oni koji su u braku uvek maksimalno privrženi partneru i neispuštaju ga iz vida. Imate šesto čulo kada je ljubav u pitanju i možete da računate da ste uvek u pravu u proceni svake osobe koja je u vašem okruženju. Dopašće vam se jedan Lav.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih problema. Savetujem vam da iskoristite mesec da odete na neki spa tretman, da se relaksirate i opustite.