Miloš Biković podelio radosnu vest sa fanovima (foto)

Autor:

09.06.2020 10:17

Foto:

Foto:



Glumac Miloš Biković, najpre nas je osvojio svojim šarmom i talentom za glumu, a sada je otišao i korak dalje. Zvezda serije i filma "Južni vetar", pored toga što je svojim glumačkim umećem osvojio srca fanova širom Srbije i Rusije, a odnedavno je, zajedno sa kolegom Miodragom Radonjićem, počeo da se bavi i produkcijskim poslom.

Putem svog Instagram profila objavio je veoma radosnu vest i pohvalio se uspostavljanjem saradnje između Vlade Srbije i italijanske producentske kuće "Iervolino entertainment". Glumac Miloš Biković bio je posrednik i spona za ostvarivanje ove važne konekcije između Srbije i Italije.

- Presrećan sam da objavim ovo partnerstvo. Projekti iz Srbije za ceo svet! Hvala ti Andrea Iervolino na budućim divnim projektima! Ti si motivator i predivan čovek! - napisao je Biković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jun 6, 2020 at 9:47am PDT

Kako portal Srbija Danas prenosi, Biković se sa italijanskim producentom upoznao prilikom snimanja filma sa španskim glumcem Antoniom Banderasom, a vrlo brzo su postali dobri prijatelji.

- Andrea je producent koji je uradio dugometražni animirani film "Artički psi", koji je na "Netfliksu" ovih dana treći po gledanosti u Sjedinjenim Američkim Državama, što je veliki uspeh. Nastavke tog filma on želi da radi u Srbiji, pošto je čuo da imamo mnogo talentovanih ljudi - izjavio je glumac za pomenuti domaći portal.

Vlada Srbije već je potpisala memorandum sa producentskom kuće, a Biković tvrdi da je filmski projekat već počeo sa realizacijom.

goran.anicic

Autor