Milan Gromilić: Deci ne dozvoljavam da ceo dan sede pred ekranom, energiju treba da troše na lepe stvari

Autor:

10.04.2017 12:41

Foto:

Foto:



Baletski igrači i koreografi Katarina (33) i Milan (37) Gromilić i njihove tri princeze: osmogodišnja Lara, šestogodišnja Hana i šestomesečna Maša, najbolji su dokaz da se, i pored brojnih poslovnih i privatnih obaveza, sve se može kad se hoće. Kuća im je uvek ispunjena grajom, smehom i igrom, a supružnici se trude da njihovoj deci kvalitetno osmisle svaki dan.

Miloš Krivokapić: Tata – specijalista za pustolovine u prirodi

Kada je sam sa devojčicama, Milan se trudi da im vreme organizuje tako da im ceo dan bude ispunjen, a za "Gloriju" objašnjava kako to izgleda kada je deci i tata i mama.

Moje 3 #larahanamasagromilic #wholeworld

Објава коју дели Katarina Gromilic (@katarinagromilic) дана 2. Апр 2017. у 8:42 PDT

Ne može samo da se sedi pred televizorom i gledaju crtaći. Moramo nešto da radimo. Da li ćemo đuskati, igrati “Čoveče, ne ljuti se”, slagati pazl, čitati knjige, crtati, izaći napolje i voziti bicikl, ljuljati se – svejedno je, samo je važno da energiju potroše na neke lepe stvari. Kad je Katarina bila mesec dana na usavršavanju u Americi, devojčice sam odveo kod sestre na selo. Njima je boravak u prirodi i druženje sa životinjama bio pravo zadovoljstvo. Ujutru bi ozarenih lica, sa korpicama u rukama, trčale u baštu da beru paradajz i papriku. Igrale su se sa kucama, macama, videle piliće i ovčice, i njima je to sve bila jedna velika i lepa igra - priča glava porodice Gromilić, dok mama Katarina kaže da i ona i njene ćerkice imaju svoje male svakodnevne rituale.

Stigla još jedna princeza

Vikendom obavezno idemo zajedno na pijacu, gde provedemo celo prepodne u kupovini voća i povrća. Sve što kupimo one pažljivo stavljaju u torbu-kolica. Kad dođemo kući, malo se odmore, pa mi se pridruže u kuhinji i pomažu. Kad znam da Milan zbog posla ceo dan neće biti kod kuće, organizujem drugare iz vrtića, pa ih animiram. Jednom smo napravili čitavu predstavu. Uvek smislimo neku akciju - rekla je Katarina za "Gloriju".

Komentari. (0)

Loading