Met Dejmon i Lusijana Baroso: Kraj jednog od najstabilnijih brakova u Holivudu?

Autor:

04.12.2017 21:00

Foto:

Foto:



Popularni glumac Met Dejmon je od 2005. godine u braku sa Argentinkom Lusijanom Baroso, a njihova veza važi za jednu od najstabilnijih u Holivudu. Makar je tako bilo do skoro.

Laskava titula za suprugu Meta Dejmona: Najlepši dekolte Venecijanskog festivala (foto)

Kako prenose svi američki mediji,  Dejmonov brak je zapao u krizu, a par je potražio i stručnu pomoć.

U nekoliko navrata su viđeni da posećuju bračnog savetnika, a zanimljivo je da se radi o istom terapeutu koji je pokušao da spase brak njegovog prijatelja Bena Afleka sa Dženifer Garner.

Koje probleme u braku imaju, još uvek se ne zna, ali svakako je dobar znak što pokušavaju da se uhvate u koštac s njima.

Inače, par ima četiri ćerke, tri zajedničke  - IzabeluĐiju ZavaluStelu, a sa njima živi i Aleksija, Lusijanina ćerka iz prvog braka. Met važi za vrlo posvećenog muža i ovca, a ne tako davno je javnosti otkrio i kako mu polazi za rukom da ljubav u braku održava "svežom".


- Lusijana i ja imamo jedno pravilo, to je pravilo “dve nedelje”. To znači da ni pod kojim uslovima, bez obzira na to koliko obaveza imamo, ne dozvoljavamao da duže od 14 dana budemo razdvojeni. Čvrsto verujem da nam to spasava brak – rekao je tada Met, ali čini se da će uskoro morati da promeni taktiku...

Maja Gašić

Autor