Mesečni horoskop: Budite oprezni, april donosi velike promene, a mnoge vam se neće dopasti!

Autor:

01.04.2019 09:46

Foto:

Foto:



Ovan (21. mart - 20. april)

Posao: Vi imate konkretan plan, ali da biste ga sproveli u delo morate da uložite mnogo snage i energije. Zbog toga ćete većinu ovog meseca provesti razmišljajući o svakom svom potezu. Saturn koji pravi kvadrat sa Suncem će tražiti podsećanje i primenu znanja koje ste davno stekli. Druga polovina meseca donosi dosta poslovnih sastanaka, putovanja, posebno za Ovnove koji se bave investicijama. Novac vam je i dalje na prvom mestu, te će sve biti podređeno želji da živite lagodnije. Najvažniji datumi kada je posao u pitanju su: 11, 16, 23, 27.

Ljubav: Venera, planeta ljubavi, je ušla u znak Bika i donela strast – posebno za Ovnove koji imaju partnera u zemljanom znaku. Slobodni Ovnovi neće mirovati. Ženski Ovnovi će biti na meti brojnih udvarača, dok će se muški Ovnovi truditi da osvoje Škorpiju, Vagu, Jarca ili Ribu. Polovinom meseca će nastupiti dobri aspekti Venere sa Marsom, koji će dati jaku strast. Muški Ovnovi treba da budu obazrivi sredinom meseca, jer je moguće razotkrivanje tajne ljubavi.

Zdravlje: Sunce je loše aspektovano u odnosu na Mars, a to može značajno da poremeti zdravlje Ovna. Saturn donosi vraćanje starih zdravstvenih problema i boljki. Zbog toga vam savetujem da već početkom meseca odete na redovnu kontrolu. Savetujem vam da ovaj mesec posvetite sebi i svojim potrebama.

Bik (21. april - 20. maj)

Posao: Jaki aspekti Marsa i Saturna nikako neće ostati u senci za vaše sazvežđe, bar ne što se posla tiče. Iako smo i dalje negde svi pritisnuti retrogradnim Merkurom, za Bikove će ovaj aspekt da donese totalni preokret na poslovnom planu, ali možda ne onakav kakav ste Vi očekivali. Posle 11. aprila možete da očekujete pozitivnu energiju, koja donosi više ambicije i novca. Savetujem vam da zatražite pomoć ili savet osobe rođene u znaku Vage, Bika, Lava ili Vodolije. Ukoliko rešavate važna pravna pitanja, savetujem vam da sačekate period nakon 21. aprila.

Ljubav: Trenutno je aktuelna Venera u znaku Bika. Iako očekujete da ovo utiče pozitivno na Vaš ljubavni život, realnost je nešto drugačija. Mnogi Bikovi će poželeti promene, poželeće da iskoče iz uobičajenog klišea. Moguće je da će Bikovi imati neku tajnu ljubav, ali će većina odlučiti da se vrate svom partneru – jer tu se osećaju voljeno i sigurno. Nažalost, partner će ovo sigurno da otkrije. Slobodni Bikovi mogu da očekuju veoma lep period od druge polovine meseca, jer donosi veliku mogućnost ostvarivanja ozbiljne veze sa Ovnom, Škorpijom ili Vodolijom.

Zdravlje: U prvoj polovini meseca ćete biti mnogo nervozniji nego ranije. Ipak, reč je o emotivnoj, a ne o organskoj blokadi. Zbog toga vam savetujem da se više bavite sportom, da meditirate i slično.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Posao: Ovo će biti jedan težak mesec za Blizance, a posebno za žene rođene u ovom znaku. Mogući su problemi sa ljubomorom, zavišću, zajedljivošću i slično. Kolege najverovatnije neće hteti da prihvate Vaše ideje i inovacije. Savetujem vam da se ne ubeđujete i da ne pravite scene, već da pokušate da iznesete konkretne argumente u korist vaših ideja. Ukoliko ni to ne uspe, savetujem Vam da odustanete od toga. Blizanci koji u svom okruženju imaju blisku osobu u znaku Ovna, Vodolije ili Bika mogu da očekuju bolji finansijski period.

Ljubav: Tokom ovog meseca ćete dobiti nekoliko opomena da morate da sredite svoj emotivni život. Nikako da se stabilizujete i da shvatite šta želite od sebe i partnera. Moguće su brojne svađe i rasprave. Nakon što Merkur krene direktnim hodom možete da očekujete razrešenje ljubavne situacije. Slobodni Blizanci bi mogli da ostvare određeni odnos sa Jarcem, Rakom, Vodolijom ili Bikom. Bračni partneri će imati veću dinamiku i bogatiji seksualni život.

Zdravlje: Sačuvate psihičku stabilnost, ukoliko tu dođe do poremećaja onda ćete imati problem sa disbalansom hormona. Blizanci koji imaju više od 40 godina mogu imati problem sa venama.

Ostatak astro prognoze za mesec april pričitajte OVDE!

Maja Gašić

Autor