Mesec dana po dolasku bebe počele su nevolje... Osetljiva Megan ili neoprostiva drskost princa Harija?

Autor:

15.06.2019 22:00

Foto:

Foto:



Nesvakidašnji odnos princa i vojvotkinje od Saseksa zabeležila je kamera na nedavno održanoj svečanosti u Bakingemskoj palati.

Prvi Dan majki za vojvotkinju od Saseksa: Nova fotografija malenog Arčija osvojila svet(foto)

Naime, poznati kraljevski par snimila je kamera u trenutku dok je princ Hari stajao iza svoje supruge Megan Markl, koja se okrenula prema njemu želeći da mu nešto kaže.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kozaczek (@kozaczek.poland) дана 15. Јун 2019. у 5:21 PDT

Izgleda, međutim, da to nije mogla da uradi, jer joj je on ljutitog izraza lica odgovorio, nakon čega se ona naglo okrenula i zamalo zaplakala.

Presrećni tata: Nakon rođenja sina oglasio se princ Hari (video)

Sve se dogodilo u samo nekoliko sekundi, što je bilo sasvim dovoljno da krenu priče i nagađanja o tome šta je princ Hari odgovorio Megan. Stručnjaci za čitanje sa usana tvrde kako je princ rekao vojvotkinji da se okrene i da gleda.

- Okreni se... gledaj - bila je njegova reakcija, tvrdi stručnjak za čitanje sa usana za Dejli Mejl.

U trenutku kada se Megan okrenula prema princu počela je himna i očekuje se da svi članovi Kraljevske porodice gledaju napred. Snimak ovog događaja izazvao je brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama.

Neki smatraju da je princ Hari davao naredbe detetu iz kraljevske porodice da sluša himnu, dok ima i onih koji su izrazili razočaranje i primetili da Megan Markl izgleda tužno.

"Izgleda kao da će zaplakati", "Oči su joj tužne", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Dok neki osuđuju drsko Harijevo ponašanje, ima i onih koji smatraju da je vojvotkinja, kao i većina porodilja, jednostavno preosetljiva.

Megan Markl i princ Hari: Zašto kraljevska beba nema titulu princa

Bilo kako bilo, ovo je prvi put da su princ i vojvotkinja koji su pre mesec dana dobili sina Arčija imali loš trenutak u javnosti.  a  ili se samo tako učinilo brojnim obožavaocima koji prate baš svaki korak svog omiljenog para.

Maja Gašić

Autor