Megan Markl nema nameru da stane - ovaj put podigla je tužbu u ime sina Arčija!

Autor:

09.09.2020 11:15

Foto:

Foto:



Njihov advokat tvrdi da su paparaci pratili Megan i Arčija danima, pokušavali da ih uslikaju kroz ogradu, te ih čekali danima kako bi dobili ekskluzivnu fotografiju.

Nakon što su princ Hari i Megan Markl odstupili s kraljevkih dužnosti, jedan od prvih koraka u daljem životu bio im je pravna borba protiv britanskih medija.

Iako su prvu bitku izgubili, čini se da rat još uvek traje, jer su vojvotkinja i njen suprug u ime sina Arčija podigli tužbu protiv novinarske agencije 'Splash News'.

Kontroverzni grčki biznismen upliće princa Harija u ilegalne poslove?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) on Sep 8, 2020 at 9:35am PDT

Njihov pravni zastupnik tvrdi da su ih paparaci pratili danima i čekali u zasedi kako bi napokon dobili ekskluzivne fotografije. Na slikama koje je agencija objavila ne vidi se Arčijevo lice ili telo, jer ga je Megan dobro zamaskirala, te ga je nosila okrenutog licem ka njoj, tako da kamere nisu mogle da ga snime.

Megan je za sada tužila samo američku agenciju, ali je advokat Džonatan Barns istakao da slična sudbina čeka i njihovu firmu u Britaniji.

Neočekivan povod za novi sukob Megan Markl i Kejt Midlton? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daily pics of Meghan Markle (@dailymeghanspics) on Sep 6, 2020 at 9:25pm PDT

Ovo nije prvi put da je Megan podnela tužbu, ipak pravdu nije uspela da istera do kraja.

Podsećanja radi, bivša glumica prvo je tužila britanski tabloid 'Mail on Sunday' zbog artikla koji su objavili 2018. godine, u kojem su otkrili pismo koje je ona poslala svom ocu nakon što ju je otpratio do oltara na kraljevskom venčanju. Ipak sud je zbog nedostatka dokaza odbacio brojne tvrdnje koje je iznela u tužbi u kojoj je između ostalog navela kako joj britanski mediji žele narušiti ugled, te koriste njenu svađu sa ocem Tomasom kako bi je u javnosti predstavili što negativnije.

Ona i princ Hari morali su da plate oko 62 hiljade dolara sudskih troškova jer su odbili nagodbu na početku suđenja. Megan i Hari po svaku cenu žele da zaštite svoju privatnost i izgleda da im novac u ovoj situaciji nije prioritet te im neće predstavljati problem u borbi protiv radoznalih medija.