Maya Sar o saradnji sa Čolom: On je jednostavan čovek i zbog toga ga publika voli

Regionalna kantautorka Maya Sar će u okviru svoje turneje “Live in Theatre” prvi put održati koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama.

Njena pesma “Zar se nismo shvatili”, koja se našla na poslednjem albumu Zdravka Čolića, donela joj je jedno veliko iskustvo.


– Naši zajednički prijatelji Niša Bratoš i Voja Aralica, koji su Čolini producenti, spojili su nas. Kada je pesma izašla nedugo potom smo se videli, bila je to lepa i opuštena atmosfera. Čola je jednostavan čovek i zbog toga ga publika voli – naglasila je Maya Sar.

Osim saradnje sa Zdravkom Čolićem, ona je u svojoj dugogodišnjoj karijeri bila članica benda Dina Merlina, ali je i napisala nekoliko hitova za druge izvođače poput Tereze Kesovije.

– Nećete verovati, ali to su ljudi koji su najlakši za saradnju, zato što su ostvareni u tome šta jesu i u tome šta rade. Imaju iskustva i meni je kao mladom autoru bila velika čast da radim sa njima – istakla je Maya Sar.

 

Ova pevačica koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2012. sa pesmom “Korake ti znam”, kaže da je uzbuđena pred predstojeći beogradski koncert.

– Postoji pozitivna trema i verujem da je to faktor koji čoveku daje dodatni podstrek da se dokaže kako treba i da ozbiljnije shvati situaciju u kojoj je. Beograd kao metropola nudi predivan sadržaj kulturnog života, a i puno koncerata svetskih zvezda, pa je moj zadatak još ozbiljniji. Ali zajedno sa timom i velikom produkcijom koju imamo mislim da nećemo ponuditi ništa manje od očekivanog nivoa – rekla je za “Blic” Maya Sar.

#working #newsongs #newalbum #nordpiano #nordkeyboards #sarajevo #mayasar #mayasarmusic #lovemusic @nordkeyboards

Фотографија корисника Maya Sar Official (@mayasarofficial) дана

Autor: Gloria.rs
Izvor: Blic.rs
Foto: Antonio Ahel/ATA images, Hello/arhiva, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi