Martin Skorseze okupio legende Holivuda: Paćino i De Niro ponovo dele kadar

Autor:

17.10.2017 12:06

Foto:

Foto:



Velikani filmske industrije, Robert de Niro i Al Paćino, ponovo će se naći zajedno pred kamerama. A za to je, naravno, zaslužan niko drugi do njihov zemljak, reditelj Martin Skorseze.

A post shared by joshua hill (@josh.hillua) on Oct 16, 2017 at 3:13am PDT


Iako se obojica velikana pojavljuju u "Kumu 2", legendarnom filmu Fransisa Forda Kopole iz 1974. godine, glumci zapravo nikad nisu delili isti kadar. Ubrzo su krenule glasine o njihovoj netrpeljivosti, koja je navodno uzrok što ih nikada nismo videli u istoj sceni.

45. rođendan “Kuma”: Zašto je Al Paćino bio na “tankom ledu” za ulogu u kultnom filmu

Ove glasine su zasutavljene kada se 1995. godine pojavio film "Heat". Paćino i De Niro se čuvenoj sceni u restoranu konačno sučeljavaju pred kamerama.

Priče o netrpeljivosti su prekinute, a da među njima postoji uzajamno poštovanje, potvrdili su i ovog proleća kada su se cela postava "Kuma" okupila na festivalu "Trajbeka", povodom 45-godišnjice prvog dela ovog ostvarenja.

Martin Skorseze ovih dana snima film "The Irishman", a ekipi velikih zvezda će se pridružiti još jedan slavni glumac - Džo Peši.

A kad se okupi ova moćna filmska ekipa italijanskih korena - projekat na kome rade po pravilu mora da ima veze sa mafijom...


Al Paćino će tumačiti ulogu bivšeg šefa Temastera Džimija Hofu, a radnja filma prati radnju istinitog krimi romana o vezi mafijaškog bosa i profesionalnog ubice Frena Irca Širana, kojeg glumi De Niro.


Džo Peši tumači ulogu Rasela Bafalina, mafijaškog dona koji je navodno Širanu naredio da ubije Hofu.

Svetska premijera filma se očekuje 2018. godine.

A post shared by ❤? (@alpatschinoo) on Oct 16, 2017 at 11:48am PDT

Maja Gašić

Autor