Mark Zakerberg ponovo tata! Bebino ime izazvalo buru na fejsbuku (foto)

Autor:

29.08.2017 19:00

Foto:

Foto:



Osnivač fejsbuka Mark Zakerberg danas je na svom profilu na toj društvenoj mreži objavio da su on i njegova supruga Prisila Čen dobili drugu ćerku kojoj su dali ime Ogast (Avgust), što je pokrenulo lavinu duhovitih, ali i malicioznih komentara.

Porodica ispred miliona: Zašto je Mark Zakerberg suprug i otac za primer? (foto)

Uz emotivno pismo koje su roditelji uputili tek rođenoj devojčici, što su učinili i po rođenju prve ćerke, Mark je podelio fotografiju sa suprugom, starijom ćerkom Maksimom i novorođenom ćerkom Ogast. Precizan datum rođenja nove bebe nije naveo.

Uz brojne čestitke ispod Zakerbergove objave mogu se pročitati i komentari poput "Kako ćemo je nazvati? Hm, koji je mesec? Avgust! Eto imena" ili "Je li joj srednje ime ponedeljak?", "Zamislite da se rodila u oktobru".

Ipak, ima i onih Zakerbergovih fanova koji su stali u obranu imena devojčice uz objašnjenje da joj je ime biblijsko te da znači 'poštovana, uvažena, posvećena".

Zakerberg je nedavno najavio kako po rođenju drugog deteta planira da uzme dvomesečni roditeljski odmor za očeve. Isto je učinio i nakon rođenja Maksime.

Maja Gašić

Autor