Marion Kotijar: žena koja je pomutila sreću Anđelini Džoli

Autor:

20.09.2016 18:28

Foto:

Foto:



Oskarovka koja je partnerka Bred Pitu u filmu “Allied”, prema pisanju američih medija, glavni je krivac za raspad braka slavnog holivudskog para.  Od kako je Bred prihvatio da glumi u ovom romantičnom filmu počele su ozbiljne razmirice u njihovom braku.

Glumica Marion Kotijar, rođena je u Parizu 30. septembra 1975. godine i karijeru je započela sredinom devedesetih u francuskim ostvarenjima. Glumila je Lili Bertino u filmu "Taksi" Lika Besona a najpoznatija je po ulozi Edit Pjaf u filmu "Život u ružičastom",  za koju je 2008. nagrađena Oskarom.

Zanimljiva je priča da je glumica nakon snimanja filma bila opsednuta duhom slavne šansonjerke. Toliko se uživela u tu ulogu da je čak obrijala glavu i obrve da bi što više ličila na pevačicu pred kraj života. Ona je  2011. sa francuskim rediteljem Gijom Kane dobila dečaka kome je dala ime Marsel, u čast boksera Marsela Serdana, koji je bio velika ljubav Edit Pjaf.

A photo posted by @marioncotillard on Jul 9, 2015 at 7:53am PDT

Nakon porođaja je naglasila kako više ne može da se unese u ulogu kao ranije.

"Pre rođenja deteta, ceo moj život je bio posvećen mojim ulogama", rekla  je ona tada. Ipak, francuska glumica oborila je  sve rekorde kada je povratak na posao posle porođaja u pitanju. Samo dve nedelje pošto je rodila Marsela, glumica se vratila svojim poslovnim obavezama.

A photo posted by @marioncotillard on May 26, 2016 at 10:47am PDT

Glumila je u kriminalističkoj drami "Državni neprijatelji" i mjuziklu "Devet", koji joj je doneo nominaciju za Zlatni globus za najbolju glumicu u sporednoj ulozi. Potom je nastupila u filmovima "Početak" i "Uspon mračnog viteza Kristofera Nolana".

A photo posted by @marioncotillard on Nov 27, 2015 at 4:22pm PST


Već šest godina zaredom zaštitno je lice ručnih tašni brenda “Dior”.

Kako prenose američki mediji Anđelina je zatražila razvod braka i starateljstvo nad svom decom nakon što je saznala da je Marion imala aferu sa njenim suprugom.

Komentari. (0)

Loading