Marija Veljković Milovanović: Kako smo ćerki dali ime Neva

Autor:

10.03.2017 17:59

Foto:

Foto:



Voditeljka “Slagalice” Marija Veljković Milovanović (36) je pre tačno dve nedelje treći put postala mama. Na svet je donela ćerkicu, kojoj su ona i suprug Milan dali jedno neobično ime - Neva.

Marija i Milan kažu da su ime za naslednicu odabrali još pre dva meseca.

- Neva nam se svidelo još u vreme kada sam nosila prvu devojčicu. Tokom trudnoće imate dovoljno vremena da natenane smišljate imena. Stariju kćerku smo ipak nazvali Rosa, a sad smo se brzo dogovorili kako će nam se zvati treće dete.

Savršen sklad u domu Marije Veljković: Imam sopstvenog “lepog brku” koji ume i da kuva!

Mama i beba su napustile bolnicu nakon dva dana, najviše su im se obradovali maleni Đurađ (4,5) i Rosa. Mališani su bili veoma uzbuđeni i odmah su tražili da drže sestricu.

- Stalno se muvaju oko nje, žele da je maze, drže, kupaju. Pričaju kako je mnogo vole, kako je lepa, i donose joj svoje igračke, ali ne shvataju da je ona još mala da bi se s njima igrala. Za sada je sve super, nema one ljubomore koju deca neminovno pokazuju kad porodica dobije novog člana. Đurađ je sad veći i odgovorniji, a uz to ima iskustva s Rosom. On je mirniji i staloženiji od sestre, koja bi, kao prava devojčica, uvek da bude u centru pažnje i da postigne ono što želi. Nadam se da će i ona mlađu sestru prihvatiti bez ljubomore i problema - otkrila je prezadovoljna Marija.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading