Marija Veljković: Dirljiva posveta suprugu na godišnjicu braka (foto)

Autor:

27.09.2017 18:30

Foto:

Foto:



Voditeljka kviza "Slagalica" i glumica Marija Veljković i njen suprug Milan Milovanović nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka. Par koji već ima dvoje dece, sina Đuru i ćerku Rosu, pre šest meseci su postali roditelji još jedne devojčice neobičnog imena -  Neva.

Marija Veljković Milovanović: Uživajte u životu, budite pozitivni, jer nezadovoljna osoba ni sebi nije lepa


Da u domu Veljković-Milovanović vladaju sreća i porodičan sklad, potvrđuju fotografije koje Marija, veoma aktivan učesnik društvenih mreža, često objavljuje.


Tako je bilo i na njenu i Milanovu godišnjicu braka. Uz dve fotografije sa njihovog venčanja, voditeljka je u par rečenica opisala šta njoj taj dan, ljubav i porodica znače.


- Na današnji dan, pre šest godina - vreme letnje i prelepo, naša svadba na otvorenom, i prvi ples koji ću pamtiti - "Fly me to the moon, let me play among the stars... "- prisetila se Veljkovićeva prvog svadbenog plesa.

Drugom objavom Marija se obratila suprugu, svojoj ljubavi i osloncu u svim životnim izazovima. Njena dirljiva posveta ganula je posetioce društvenih mreža.

- Ne brojim više godine, ljubavi... Mnogo mi je važnije što imamo divnu porodicu i što smo zajedno i kada je lepo i kada je teško. Srećna ti godišnjica, ljubavi moja - stoji u komentaru uz fotku.

Maja Gašić

Autor