Marija Šerifović: “Zvezde Granda” će trajati kao bitka na Neretvi, ali vreme je da se malo odmorim


Pop zvezda Marija Šerifović otkrila je da je njeno učešće u pet sezona popularnog šou-programa dovoljno i da je vreme da se odmori, iako Saši Popoviću to teško pada, piše Blic.

Marija je najpre u razgovoru za Blic priznala da joj snimanja emisije “Zvezde Granda” teško padaju.

– Najnaporniji deo mog posla mi je davanje intervjua, ali jasno mi je da jedni bez drugih ne možemo. Što se koncerata tiče, to je najlepši deo mog posla, taj trenutak kada izađem na scenu da pevam. To je ono što čini mene i moj život kompletnim. Stvaralački rad u studiju me takođe raduje, nekada naprosto jedva čekam da nešto bude gotovo i da izađe. Možda mi “Zvezde Granda” padaju najteže – priznala je ona, a naše pitanje da li ima snage za još jednu sezonu ovog televizijskog projekta, rekla je:

– Ne, nemam već ni za ovu, što mislim i da se vidi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Marija je zadovoljna kandidatima koji učestvuju u ovoj sezoni “Zvezda Granda”. Pevačica veruje da će i ovog puta takmičar kojem je ona mentor pobediti, a onda će da se povuče iz ove priče.

– Dobrih kandidata ima. U ovoj sezoni imam više kandidata nego u prethodnoj. Već sam počela da radim sa njima, ima dobre i kvalitetne dece, i dokle god ja imam snage da nekoga nešto naučim i podučim, ja ću uvek biti tu za njih. Međutim, sada zvanično mislim da je vreme da ne budem više u tom žiriju, jer sam kao neki dežurni dispanzer, već pet godina sedim tamo. Mislim da je nekada dosta, ili neka pauza, nemam pojma. “Zvezde Granda” će verovatno trajati zauvek, kao bitka na Neretvi, ali vreme je da se malo odmorim od njih i publika od mene. Ljudi to znaju i Popović to zna, međutim, teška srca sve to prihvata. Pravi se i gluv i lud… Da pobedim i ove sezone i da idem kući – izjavila je Marija.

Autor: Gloria.rs
Foto: Ata/Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi