Marija Šerifović o odnosu sa ocem: Kad biste znali koliko je tragova na mojoj duši

Autor:

12.07.2017 22:26

Foto:

Foto:



Iako se odavno kroz medije provlači priča da nije u dobrim odnosima sa svojim ocem Rajkom, pevačica Marija Šerifović se trudi da sa njim održava korektan odnos. Uspomene pokušava da potisne koliko god da može.

The only impossible journey is the one you never begin?

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Apr 11, 2017 at 11:36am PDT

Marija Šerifović – oproštaj od vernog prijatelja: Nemam adekvatne reči za tugu koju osećam

- Koliko je samo tragova na mojoj duši, kad biste znali. Što mogu da promenim, menjam. Što ne mogu, puštam da ode. Ne svađam se, ne zavodim red. Sve što je do mene, dobro je - rekla je Marija za Story

Njena ljubavna priča i dalje je mnogima interesantna, a poznata pevačica ističe da i dalje želi da njeni izbori budu samo njene odluke i ničije drugo.

Smeeej se smeeeej ???

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on May 19, 2016 at 4:55pm PDT

-Moji ljubavni izbori su samo moji i ne osećam potrebu da se bilo kome pravdam zbog njih - kaže pevačica.

Za razliku od Marije koja svoj emotivni život čuva daleko od očiju javnosti, njena majka Verica za "Gloriju" je otkrila kako je upoznala Marijinog oca.

Mom ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Sep 2, 2016 at 10:17am PDT

Kao veoma mlada Verica je počela da peva u rođakovom bendu “Žaoka”. Tu je pronaša i ljubav. Između nje i bubnjara benda, Rajka Šerifovića, rodile su se emocije koje su krunisane brakom i rođenjem Veričinog jedinog deteta, ćerke Marije, 1984.

Moja Mara ???

A post shared by Verica Serifovic (@vericaserifovicofficial) on Jun 27, 2017 at 7:43am PDT

Marija Šerifović: Ima ljubavi, a to je u mom slučaju baš retko

Bilo mi je osamnaest, njemu nešto više. Venčali smo se 1982. godine u Inđiji, gde smo tih dana nastupali. Jedne subote ujutro smo stali pred matičara, a uveče smo bili na bini. Slavili smo naše venčanje sa gostima hotela. Ulaskom u brak, koji je zvanično okončan dvadeset godina kasnije, dobila sam priliku da mnogo toga lepog usvojim od roditelja mog supruga koji su bili profesionalni muzičari. Svekrva Lepa je bila pevačica, a svekar Emin, potomak Šerifa Šerifovića, vlasnika kafane “Belo jagnje” u kojoj je pevala i igrala Koštana Bore Stankovića, bio je harmonikaš. Svakog jutra me je budio uz muziku i kafu. Od njega sam naučila mnoge starogradske pesme i romanse - ispričala je svojevremeno Verica Šerifović za magazin "Gloria".

Komentari. (0)

Loading