Marija Šerifović: Moji prijatelji veruju da ne postoji osoba koju ne mogu da osvojim

Autor:

24.03.2017 15:44

Foto:

Foto:



Kada je njen ljubavni život u pitanju, Marija Šerifović tvrdi da je sve moguće - i da se uda za prosečnog Balkanca i rodi mu petoro dece, kupi kuću na moru i zorom peca ribu, ali će uvek biti, kako je bliska prijateljica doživljava, veliko dete sa iskrenim očima

Pevačica Marija Šerifović (32) najbolji je dokaz da je sve moguće - kad si poznat i umeš mudro da “krstariš” kroz vode šou-biznisa. Jedni je vole zbog moćnog glasa, drugima je draga jer stvari zove pravim imenom, treći u njoj vide sve što bi bili i oni sami, samo da su rođeni pod srećnom zvezdom. Njeni statusi na društvenim mrežama danima se prepričavaju i komentarišu, njena seksualna orijentacija je uvek “vruća” tema.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Mar 18, 2017 at 10:04am PDT


Volite li da vas osvajaju, ili ste vi ona koja povlači prvi potez?

- Moji prijatelji imaju teoriju da ne postoji osoba koju ne mogu da osvojim ukoliko se na nju baš nameračim. Ja nisam toliko sigurna u sebe, ali ne mogu da lažem da mi loše ide. Često me osvajaju, ali valjda onaj đavolak u meni nije zadovoljan kada sve dobijem lako, pa bi pravi odgovor na ovo pitanje bio da najviše volim da prva povlačim potez.

Koliko ste pesama posvetili konkretnim partnerima koje ste voleli, ili onima koji su bili zaljubljeni u vas?

- Ne mnogo. Postoji nekoliko koje su posvećene konkretnim osobama, ali pravi je greh što mi to ne veruju, pa ili prisvajaju pesme koje im ne pripadaju, ili misle da je ono što pripada njima zapravo tuđe - otkrila je Marija svojevremeno u razgovoru za "Gloriju".

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Feb 7, 2017 at 10:06am PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading