Marija Šerifović i Madona dele isti problem za koji malo ko zna

Vućina umetnika se slaže da je trema neizostavan deo njihove profesije. Bez obzira na godine iskustva i broj održanih koncerata ili premijera, ta nelagoda koju osećaju u stomaku, verni pratilac je svakog umetnika kome je stalo da pred publikom da najbolje od sebe.

I naša velika pop zvezda Marija Šerifović, jedan od najmoćnijih vokala na Balkanu je u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, koje se emituje na TV Prva, priznala da nije imuna na tremu.


First and last. Biggest love. Stage. Music. Passion. ❤️

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

Želeći da uteši jednog od takmičara zbog nervoze koju nije mogao da kontroliše, Marija je otkrila detalj o sebi za koji malo ko zna. Naime, našoj velikoj zvezdi godine iskustva ne pomažu kad se radi o tremi. Pred svaki nastup ima stomačne probleme.

– Pred svaki koncert imam dijareju – iskreno je priznala Marija.

Da ovo nije neobična pojava, potvrdile su i Marijine kolege koje su brže-bolje pokušale da je uteše, objašnjavajući joj da i čuvena Madona ima iste probleme pred nastup.

A svako ko je ikada pogledao nastup kraljice popa, to nikad ne bi zaključio. Isto se može reći i za našu Mariju. I jedna i druga na sceni deluju kao “svoj na svome”, niko ne bi pretpostavio da im muči trema.

Madona-GettyImages-515045462

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram/Marija Šerifović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi