Marija Šerifović i Madona dele isti problem za koji malo ko zna

Autor:

17.10.2016 10:45

Foto:

Foto:



Vućina umetnika se slaže da je trema neizostavan deo njihove profesije. Bez obzira na godine iskustva i broj održanih koncerata ili premijera, ta nelagoda koju osećaju u stomaku, verni pratilac je svakog umetnika kome je stalo da pred publikom da najbolje od sebe.

I naša velika pop zvezda Marija Šerifović, jedan od najmoćnijih vokala na Balkanu je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", koje se emituje na TV Prva, priznala da nije imuna na tremu.

First and last. Biggest love. Stage. Music. Passion. ❤️

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on Feb 26, 2016 at 2:25am PST

Želeći da uteši jednog od takmičara zbog nervoze koju nije mogao da kontroliše, Marija je otkrila detalj o sebi za koji malo ko zna. Naime, našoj velikoj zvezdi godine iskustva ne pomažu kad se radi o tremi. Pred svaki nastup ima stomačne probleme.

- Pred svaki koncert imam dijareju - iskreno je priznala Marija.

Da ovo nije neobična pojava, potvrdile su i Marijine kolege koje su brže-bolje pokušale da je uteše, objašnjavajući joj da i čuvena Madona ima iste probleme pred nastup.

A svako ko je ikada pogledao nastup kraljice popa, to nikad ne bi zaključio. Isto se može reći i za našu Mariju. I jedna i druga na sceni deluju kao "svoj na svome", niko ne bi pretpostavio da im muči trema.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading