Marija Kilibarda: Trudim se da akutnu fazu patnje pregrmim sama

Autor:

27.07.2017 13:23

Foto:

Foto:



Mariju Kilibardu, udatu Radmanović, prepoznajemo po širokom osmehu i pozitivnoj energiji. Svi koji je poznaju kažu da je veliki laf koji ume da zasmeje ljude, da se zabavi i podigne atmosferu.

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on Dec 17, 2016 at 6:19pm PST

Ipak, poslednjih meseci je šarmantna voditeljka u žiži javnosti povodom glasina da se razvodi od supruga, proslavljenog košarkaša Vladimira Radmanovića.


Za sada par vešto izbegava odgovor na pitanje koje sve interesuje, a Marija je u intervjuu za "Story" pričala kako se bori sa problemima.

– Kao i svi koji žive u ovom ludom vremenu, svakodnevno se suočavam s konfliktima, nesuglasicama, problemima, tugama, psihičkim i fizičkim bolovima, ali osmeh je moj odbrambeni mehanizam, pomoću kog brže i lakše prevazilazim teške trenutke. Moram da naglasim da ljudi poput mene nisu `lažno srećni`, već su uspeli da ono što izvorno nose u sebi aktiviraju i dovedu na viši nivo, kad prolaze kroz teške momente ili se suočavaju s nepravdama, krahovima, tugama… Osmeh je moj način života uz koji sve prođe brže i lakše. Probala sam da duže patim, ali mi nije išlo.

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on Feb 23, 2017 at 4:21am PST


Poznata po iskrenosti, Marija ne krije da je u svom životu prolazila kroz depresivne periode, ali i da se uvek od njih brzo oporavila.

– Depresivni momenti pripadaju samo meni. Ne želim da opterećujem ni porodicu ni prijatelje, jer znam šta znači uviđavnost, a svesna sam i da svako ima svoje brige. Podrazumeva se da ću se u alarmantnim situacijama okrenuti najbližima, ali šta god da se dešava, nastojim da akutnu fazu patnje `pregrmim` sama. Kad su baš teški trenuci, a takvih je u mom životu bilo nekoliko, ta faza je trajala desetak dana, a onda je sledio period oporavka - rekla je Marija.

Maja Gašić

Autor