Majli Sajrus otvoreno o svojoj zavisnosti: "Šest meseci ne koristim narkotike"

Autor:

24.06.2020 11:32

Foto:

Foto:



Pevačica se već duže vreme bori sa opasnom zavisnošću...

 

Glumica i pevačica, Majli Sajrus, pričala je otvoreno o svojoj borbi sa narkoticima u nedavnom intervjuu za strane medije. Ona je za Variety priznala da trenutno uspeva da drži svoju zavisnost pod kontrolom i da redovno odlazi na terapiju.

- Trezna sam već proteklih šest meseci. Najpre sam sam se odrekla zavisnosti samo zbog operacije glasnih žica. Imala sam ozbiljnu operaciju u novembru. Četiri nedelje nisam smela, niti mogla da pričam. Pisala sam svoje reči po tabli, svi su me nervirali. Ovaj period me je pripremio za ono što je usledilo - mir i tišina - rekla je pevačica i dodala da je sa svojom borbom ipak nastavila i zbog svoje majke, Tiš Sjrus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on May 6, 2020 at 7:21am PDT

- Moja majka je usvojena i ja sam nasledila dobar deo njenih osećanja. Želela sam da dokažem svima da vredim i da sam željena. Roditelji mog oca razveli su se kad je imao 3 godine, tako da se on odgajao poprilično samostalno. Dosta sam pretraživala porodičnu istoriju i otkrila da nam je familija puna zavisnosti i izazova za mentalno zdravlje.

 

Pročitajte i... Tačka na brak: Majli Sajrus ostavila Lijama Hemsvorta zbog – žene

 

Dvadesetsedmogodišnja ćerka Bilija Reja Sajrusa nastavila je svoje izlaganje:

- Prolazeći kroz sve to zapitala sam se "Zašto sam baš ovakva kakva jesam?" Razumevajući prošlost, dolazimo i do određenih shvatanja o sadašnjosti i budućnosti. Posmatramo život dosta jasnije. Terapija je zaista odlična za to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Feb 8, 2020 at 9:01am PST

Sajrusova je takođe istakla da je trezna već pola godine.

- Zaista je teško ostati trezan jer vas prati stigma da ste dosadni. S druge strane, za mene možete reći svašta nešto, ali ne i da sam dosadna. Ono što mi se najviše sviđa kod trezvenog stanja jeste potpuna prisutnost tokom započinjanja dana. Ne budim se umorna i neraspoložena. Budim se spremna - dodala je Majli.

 

Pročitajte i... Ukroćena buntovnica: Pop zvezda Majli Sajrus stala na ludi kamen (foto/video)

 

Pevačica Majli Sajrus osvrnula se i na svoju karijeru i izdvojila jedan momenat kao najposebniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 11, 2019 at 9:14am PDT

- Jedan od mojih omiljenih intervjua je onaj u kom kažem da su svi koji puše marihuanu glupaci. Volim da šaljem taj snimak mojih roditeljima koji su uživaoci trave s vremena na vreme. Za mene je najvažiji ovaj trezveni period jer moram da završim sve što sam isplanirala - zaključila je Majli.

goran.anicic

Autor