Majkl Daglas: Bolest je ojačala naš brak

Autor:

02.10.2016 16:19

Foto:

Foto:



Popularni glumački par uživa u ljubavi kao na početku veze. Ipak, njihov emotivni odnos prošao je kroz različite faze. Naime, 2013. godine Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas  imali su ozbiljnu bračnu krizu, i borili su se kako bi sačuvali brak.

Jedan od problema sa kojima su se susreli je i mentalni poremećaj od kog boluje Ketrin Zita Džouns.  Velška lepotica se početkom 2011. godine prijavila na kliniku za lečenje bipolarnog poremećaja.

Slavni holivudski glumac otkrio je kako je ova bolest uticala na njihov odnos.

A birthday kiss for my hubby. Happy Birthday to you and me. ?

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Sep 25, 2016 at 8:45am PDT

-Ketrin je bila neverovatna. Uspela da zadrži sve stvari pod kontrolom i na kraju smo iz svega izašli jači kao par- nije skrivao reči hvale za 25 godina mlađu suprugu.

-To su sve usponi i padovi života, a ja nastojim da budem negde u sredini. Sada se osećam super i to zato što znam više o svojoj bolesti i odlično se nosim s time - rekla je glumica nakon što su proslavili 15 godina braka.

Međutim, to nije jedini borba u kojoj je ovaj slavni par odneo pobedu. Majkl Daglas se borio sa rakom glla od avgusta 2010. do januara 2011. godine. -Rak me je promenio i sada gledam da maksimalno iskoristim svaki trentuak, izjavio je glumac.

Par je u braku 16. godina i imaju dvoje dece Dilana (16) i Keris (13).

Komentari. (0)

Loading