Madonini dnevnici iz karantina

Autor:

01.04.2020 15:03

Foto:

Foto:



Madona (62) je jedna od mnogih poznatih ličnosti koja ovih dana koristi prostor na društvenim mrežama da govori o svojim mislima, strahovima i dilemama. Muzička zvezda se oglašava skoro svakog dana na instagramu i, između ostalog, obaveštava pratioce o tome kako provodi vreme u izolaciji sa porodicom.

Pored toga što drži koncerte u dnevnoj sobi sa sinom Dejvidom Bandom (14), radi domaći sa bliznakinjama Ester i Stelom (7), igra poker sa dečkom, plesačem Alamalikom Vilijamsom (26) i ekipom, kupa u mleku, pije čaj od limuna i u kupatilu peva sa četkom za kosu, Madona je počela da vodi neku vrstu video dnevnika, koje je sama nazvala "Dnevnici iz karantina".

U tim video zapisima gledamo je dok kuca na pisaćoj mašini u sobi osvetljenoj svećama i čita o tome šta je sve poslednjih nekoliko nedelja naučila o svojoj deci, o sebi, o ljudima. Čini joj se da je korona, osim što je pauzirala celu planetu, pokazala da smo svi jednaki i naterala nas da se zamislimo. Pevačica se zavetovala da će, kad sve ovo prođe, biti mnogo tolerantnija osoba i ispričala šta joj sve nedostaje u karantinu, priznavši da joj najviše fale nastupi pred publikom.