Luka Jović doneo odluku koja menja sve - Da li će Sofija biti uz svog supruga?

Autor:

15.01.2021 19:15

Foto:

Foto:



Fudbaler Luka Jović oduševljen je novitetima u svom životu, te je s oduševljenjem potvrdio prelepe vesti. Luka je mislio da je dolaskom sina Alekseja na svet njegova sreća kompletna, a onda se desilo neočekivano. Naime, kako prenosi domaća, ali i svetska štampa, naš uspešni reprezentativan više neće biti deo 'Real Madrida'. A da li će Sofija Milošević sa njihovim naslednikom odlučiti da supruga podrži i u ovom poduhvatu, te mu se pridruži u Nemačkoj, ostaje da vidimo.

Naime, Luka Jović odlučio je da karijeru nastavi na mestu za koje ga vežu najveći uspesi, u klub koji mu je omogućio da bude ono što je danas, te mu omogućio transfer života - u Real iz Madrida.

- Vratio sam se - poručio je Luka svim navijačima putem video poruke koja je postavljena na zvaničnom Tviter nalogu kluba iz Frankfurta.

Pročitajte i Luka Jović zabrinut za sina, da li će Sofija poslušati supruga?

Srpski fudbaler navijačima Frankfurta obratio se zvaničnim saopštenjem, te im poručio sledeće:

- Presrećan sam zbog povratka u Ajntraht, klub koji mi je mnogo dao. Osećam se fenomenalno. Biće mi čast da u narednim mesecima nosim dres ovog kluba. Mislim da je povratak u klub koji mi je u srcu pravi potez. Daću sve od sebe - istakao je Luka te dodao:

- Nema nikakve sumnje, u Madridu sam sazreo i napredovao kao igrač. Morate imati u vidu da nisam igrao u kontinuitetu i da će mi biti potrebno vreme da se vratim na pravi kolosek. Motivisan sam kao i prvog dana kada sam došao u Frankfurt. Pokušavaću da zaboravim prethodni period. Krećem od nule i želim da pomognem timu. Trenirao sam rame uz rame sa nekim od najboljih igrača sveta. Optimističan sam o svom povratku u Madrid, siguran sam da će sve biti u redu oko toga - zaključio je reprezentativac Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)