Lokica Stefanović otkrila zašto Zdravko Čolić ne razgovara sa njom već četiri decenije

Grupa Lokice godinama je bila prateće plesna grupa Zdravka Čolića.  Sedamdesetih godina su bile neizostavni deo svakog njegovog nastupa, a onda je njihova saradnja prekinuta.

Zdravko Čolić: Najvažnije je da ćerke rastu


Koreograf i pedagog Lokica Stefanović  gostovala je u emisiji 150 minuta i tom prilikom je ispričala kako je u dokumentarnom filmu “Pjevam danju, pjevam noću” reditelja Jovana Ristića Rice rekla da “Zdravko nije talentovan za igru”.

Zdravko Čolić: Moji prijatelji nisu sa estrade

–  Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra. Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta – rekla je Lokica.

Lokica je u intervjuu jednom prilikom otkrila da na taj način u stvari želela da ga pohvali.

-Tom izjavom sam ga, u stvari, izvadila, a on se naljutio namrtvo, mada mi je bio kao mlađi brat. Žao mi je što nije malo talentovaniji za igru, ali je napravio čuda božja svojim glasom – rekla je tada.

Inače, Lokica Stefanović i Sanja Ilić nedavno su obeležili 40 godina od osnivanja najpoznatijeg plesnog ansambla u bivšoj Jugoslaviji “Lokice”, a sećanja na vreme velike popularnosti čuvaju na tradicionalnim druženjima svakog januara.

Autor: Gloria.rs/M.M
Foto: Milos Rafailovic, Antonio Ahel /ATAImages
Podelite sa prijateljima:
Tagovi