Nema sreće u ljubavi: Maraja Keri okončala vezu sa mladim plesačem

Autor:

11.04.2017 09:29

Foto:

Foto:



Maraja Keri(47) stavila je tačku vezu sa mladim plesačem Brajanom Tanakom (33). Izvori bliski pevačici tvrde da joj je dosadila Brajanova ljubomora, ali i koristoljublje.

Bad & Boujie ?? @bryantanaka

Објава коју дели Mariah Carey (@mariahcarey) дана 10. Мар 2017. у 5:17 PST

S druge strane, mladom Brajanu se nije sviđao njen bliski odnos s bivšim suprugom Nikom Kenonom. Plesač je, navodno, kako prenosi TMZ, poludeo jer su Maraja i Kenon prošlog meseca zajedno vodili svoje blizance na dodelu nagrada "Kid's Choice Awards", što je Tanaka smatrao velikim nepoštovanjem.

Dovoljno je patila: Kako je Maraja Keri poručila bivšem da ga je prebolela

Kad je reč o novcu, pevačici je navodno dosadilo da plaća plesačeve račune za skupu Gucci i Balmain garderobu. Poslednji put viđeni su zajedno kada je Maraja prošlog meseca sa Brajanom proslavila svoj rođendan putovanjem na Cabo, ali par od tada nije provodio vreme zajedno. Posle romanse sa mladim Brajanom, pevačica sada želi da se posveti muzici i deci, navodi "People".

"No one knows what it means, but it's provocative ... it gets the people going!" ?

Објава коју дели Mariah Carey (@mariahcarey) дана 28. Феб 2017. у 3:09 PST

Ranjena u srce: Maraja Keri posvetila pesmu bivšem verniku, a evo šta mu poručuje (video)

Bivši ljubavni par poznaje se od 2006. godine kada su počeli da rade zajedno, a glasine o njihovoj vezi pojavile su se prošle jeseni. Vezu su započeli nakon što je pevačica raskinula s biznismenom Džejmsom Parkerom(46).

Komentari. (0)

Loading