Ljubav na dar: "Frajle" predstavile novi album u izdanju "Glorije" i "Coca Cole" (foto)

Autor:

03.05.2017 22:18

Foto:

Foto:



Novosadski bend "The Frajle" predstavio je večeras u klubu "Tranzit" novi, četvrti album pod nazivom "Ljubav na dar". Zajedničko izdanje magazina "Gloria" i kompanije "Coca Cola" objavljeno je u čitavom regionu u tiražu od 100.000 primeraka.

U prepunom klubu, novinare i goste pozdravili su Tanja Nikolić, novinar magazina "Gloria" i direktor "Coca Cola HBC Srbija" Aleksandar Ružević, koji je izrazio zadovoljstvo što ovaj projekat ima i humanitarni karakter, pošto deo prihoda u Srbiji ide Pokretu za žensku košarku Marina Maljković.

Budući da "The Frajle" ovih dana proslavljaju osam godina rada, dobile su i rođendansku tortu i duvale svećice.

-Nestrpljive smo da čujemo komentare publike. Prošla godina je bila vrlo inspirativna, pesme su nastajale u avionu, na tonskim probama...Mi pišemo ljubavne pesme i sada od toga nismo odustale. Pesme su ljubavne, romantične, šaljive, tužne, zauzete, svadbene, raznih tema smo se dotakle. Čeka nas letnja koncertna sezona, što je najbolji način oslušnuti publiku  -kažu "The Frajle" na čijem novom albumu se nalazi jedanaest potpuno novih pesama i dve obrade " Zemlja pleše" i "Dva zrna grožđa".

U izradi albuma učestvovali su provereni asovi kao što su Vojislav Aralica, Nikša Bratoš, Ante Gelo, Alka Vuica, Vanna, Leo, Filip Gjud, Dragan Brnas i Fedor Boić, a CD "Ljubav na dar" dobijate na poklon uz kupovinu novog broja magazina "Gloria".

Promociji su prisustvovali kompozitor Zoran Simjanović, glumica Marija Karan, voditeljka Aleksandra Simić, sestre Bizetić, dizajnerka Milena Lasić, kreator Predrag Đuknić...

Komentari. (0)

Loading