Ljubav ga podmladila: Ričard Gir uživa na letovanju sa 34 godine mlađom devojkom (foto/video)

Autor:

27.07.2017 16:00

Foto:

Foto:



Ričard Gir, nekada najpoželjniji muškarac Holivuda i odnedavno srećno razveden, ovih dana uživa u odmoru sa svojom daleko mlađom devojkom. Gir koji krajem avgusta puni 68 godina, leto provodi u luksuznom letovalištu u Italiji, a društvo mu pravi Alehandra Silva koja je od njega mlađa pune 34 godine!

Četiri godine borbe oko 120 miliona: Ričard Gir se konačno razveo

Par je vezu započeo dok je Gir još uvek bio u braku sa Keri Lovel, od koje se nakon četiri godine povlačenja po sudovima konačno razveo pre par meseci. Razlog zbog kojeg je ova brakorazvodna parnica toliko dugo trajala je vrlo jednostavan – novac! Naime, bivši supružnici nisu nikako mogli da se dogovore kako da podele Girovu imovinu koja je procenjena na 120 miliona dolara. Par je konačno postigao dogovor, a koliku sumu je glumac isplatio bivšoj nije poznato, mada se pretpostavlja da je ogromna svota u pitanju.

Zvezda filmova "Do posldenjeg daha", "Oficir i džentlmen", "Zgodna žena", "Odbegla mlada" i mnogih drugih, očigledno uživa u ljubavi sa ćerkom poznatog madridskog biznismena, a svi se slažu da ga je ova romansa podmladila!


A da je Gir zaistta zaljubljen, svedoče i njihove zajedničke fotografije...


Par se nalazi u Amalfiju, živopisnom italijanskom gradiću koji je s jedne okružen planinom, a s druge morem.

Da se osećaju i ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri, svedoče i snimci koje je Alehandra objavila na svom instagram profilu.

Maja Gašić

Autor