Liv Tajler: Uživam da kupujem haljine za ćerku

Autor:

22.09.2016 19:45

Foto:

Foto:



Liv Tajler (39)  pre dva meseca donela je na svet devojčicu Lulu Rouz . Slavna glumica ima i dva dečaka, ali rođenje ćerke je sasvim drugačije iskustvo u kom potpuno uživa.

Liv ima uspešnu godinu iza sebe. Osim što je postala mama po treći put, u Ostinu snima svoju HBO seriju, pa sa porodicom živi na relaciji Njujork - London. Dokazala je da sve može da se postigne ako postoji dovoljno volje, ali ipak se nada da će se u skorije vreme skrasiti na jednom mestu.

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on May 8, 2016 at 8:30am PDT

Ponosni roditelji su pre nešto više od godinu dana dobili sina Sejlora, a Lula je njihovo drugo dete. Poznata glumica iz braka sa rokerom Rojstonom Lengdonom ima jedanaestogodišnjeg sina Majla, dok  njen verenik Gardner iz prvog braka ima osmogodišnjeg sina Greja. U porodici u kojoj preovlađuju muškarci, Lula Rouz ima poseban tretman.

? Me and my babies ? @mario_sorrenti @vogueitalia @themelanieward #itsallaboutfamily ? @davidgardner ?

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on Jun 9, 2016 at 8:21am PDT

- To je toliko slatko. Proteklih 11 godina sam u radnjama za decu kupovala samo na odeljenjima za dečake i stalno sam razmišljala koliko su stvari za devojčice neodoljive. Toliko sam srećna što mogu da kupujem haljine za svoju ćerku. Kreatorka Stela Makartni dizajnira moju omiljenu garderobu za decu. Obožavam njenu garderobu - izjavila je glumica za "HELLO! Online".

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on Jul 21, 2016 at 7:10am PDT

Glumica je otkrila kako su ona i verenik odlučili da bebi daju ovo neobično ime: - Kada smo je ugledali bilo nam je jasno da je ona jedna ženstvena beba a njen ten je ružine boje, zato smo joj dali ime Rouz -

Ona se osvrnula i na to koliko je teško da žena koja ima uspešnu karijeru, bude dobra majka.

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on Aug 30, 2016 at 5:13am PDT

- Najvažnije je uspostaviti dobru vezu sa decom, očekivanja drugih  su manje bitna. Dobra organizacija i podrška porodice je od suštinskog značaja -

Glumica je naglasila da je trudnoća najlepši period u životu žene.

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on Jun 26, 2016 at 8:07am PDT

Komentari. (0)

Loading