Linda Evans: Od zvezde "Dinastije" do sukoba sa zakonom

Autor:

17.03.2017 14:19

Foto:

Foto:



Američka glumica Linda Evans (74), koja se osamdesetih godina proslavila ulogom Kristl Karington u legendarnoj seriji "Dinastija", poslednjih godina ima probleme sa opijatima i zakonom.

Naime, glumica je pre tri godine uhapšena zbog vožnje pod uticajem opijata, a upravo se pojavio i video koji je do sada vešto skrivan.

Nastavlja se priča o Karingtonovima: “Dinastija” se vraća na male ekrane

Glumica je 16. juna 2014, oko 9.30 krenula “džipom čiroki” iz svoje kuće u Vašingtonu do lekara, kada ju je zaustavio policajac (koji nije bio na dužnosti) zbog neprilagođene vožnje i nevezivanja pojasa. U njenom automobilu pronađene su 29 roze pilule, za koje se veruje da su generički “flekseril” ili ciklobenzaprin, koje je ona uzimala zbog bola u leđima, a za koje nije imala recept. Uporno je glumica tvrdila da ih je uzela zbog bolova u leđima, ali je policajac posumnjao da je Linda pod uticajem droge jer je policajcima umesto vozačke dozvole dala - kreditnu karticu. Kasnije je priznala da je tog jutra uzela sedam tableta. Dozvola joj je oduzeta i osuđena je na godinu dana uslovne zatvorske kazne, koja je istekla 2016.godine.

Ben Aflek završio lečenje od alkoholizma: Dženifer mi je pružila ljubav i podršku

Linda Evans slavu je stekla 1960-ih kao Audra Barkley, jedna od protagonistkinja popularne vestern serije "The Big Valley". Publika je, ipak, najviše pamti po tumačenju lika Kristl Karington u seriji "Dinastija", a što ju je učinilo jednom od najvećih ikona popularne kulture 1980-ih.

Originalna serija "Dinastija" emitovala se od 1981. do 1989. godine, a imala je nepobedive rejtinge pre nego što je postala pop-art i kulturni fenomen SAD, koji je tada kreirao Aron Speling u saradnji sa ABC. Radnja serije smeštena je u američki grad Denver, u saveznoj državi Kolorado, i prati život bogate naftaške porodice Karington. Serija se smatra jednom od najgledanijih u svetu.

Komentari. (0)

Loading