Lepota na srpski način u Veneciji

Autor:

09.09.2016 11:29

Foto:

Foto:



Glumica Sloboda Mićalović doputovala je na čuveni Filmski festival u Veneciji, a povodom premijere filma "Na mlečnom putu" Emira Kustirice, koji će večeras zatvoriti takmičarski deo Mostre.

Lepa glumica u ovoj Kusturičinoj drami, za koju sam reditelj kaže da predstavlja svojevrsni "politički testament", igra jednu od zapaženih uloga.

O njenom dolasku na prestižni filmski festival se u medijima dosta pisalo, a sve ipak najviše zanima šta će obući i da li će lepotom moći da parira partnerki iz filma, Moniki Beluči.

Izbor toalete za premijeru je još uvek tajna, ali zato Sloboda nije izdržala a da se ne pohvali prvim fotkama iz Venecije na svom Instagram profilu.

Venice film festival!!!!

A photo posted by sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on Sep 9, 2016 at 1:19am PDT


Bez suvišne šminke, prirodna kao i uvek, Sloboda je naprosto plenila u romantičnoj beloj haljini.

Venice film festivaliv

A photo posted by sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on Sep 8, 2016 at 3:14pm PDT

Njena koleginica, jedna od najlepših žena na svetu, Monika Beluči, odlučila se pak za crnu kombinaciju.

Film "Na mlečnom putu" jedan je od kandidata za Zlatnog lava. To je priča o ratu i ljubavi, a rađena je prema Kusturičinoj pripoveci „U zmijskom zagrljaju“, objavljenoj u knjizi „Sto jada“. Pored samog Kusturice, Monike Beluči i Slobode Mićalović, u ostalim rolama pojavljuju se i Miki Manojlović, Sergej Trifunović, Zoran Cvijanović...

Tokom 11 dana festivala biće prikazano 57 filmova u tri zvanična programa, a u trci za Zlatnog lava nadmetaće se 20 ostvarenja. Među pretendentima na ovu prestižnu nagradu su poznati autori poput Končalovskog, Malika, Ozona, Vendersa, Vilneva, kao i naš Kusturica. A ko će osvojiti prestižnu nagradu, saznaće se u subotu kada je zakazana dodela nagrada.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading