Lepa Lukić: Odlazak voljenog supruga

Suprug Lepe Lukić, Milan Milanović sa kojim je bila u braku 18 godina, preminuo je u Kanadi gde je i živeo, a tamo će biti i sahranjen, preneli su domaći mediji.

Lepa Lukić o tome kako joj je jedna povreda poremetila životne planove


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official) on

Pevačica je neutešna odmah krenula na put kako bi se poslednji put oprostila od njega, a koliko joj je teško pala njegova smrt govori i činjenica da nije bila u prilici da ga često posećuje. Ona je zbog posla često bila odsutna, a u javnosti se retko pojavljivala sa suprugom.

Lepa Lukić: Kako je brat pokušao da mi zabrani da se bavim muzikom

Uvek je isticala da joj je najvažnije da je suprug razume i podržava u svemu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official) on

Njih dvoje su se retko pojavljivali u javnosti jer se Milanović nije bavio javnim poslom i nije želeo da se slika, što je pevačica otkrila jednom prilikom.

Lepa Lukić: Stavila sam mačku u testament

Suprug ne voli da se slika. On živi u Kanadi. Ne boluje od toga da ide sa mnom na gradska dešavanja. Uostalom, šta će mi da imam prikolicu da vučem. Sada nije važno ko je moj čovek. U mladosti je to moglo da se zna, sada je drugačije. U braku smo 18 godina, idem često kod njega. Ne mogu svoj posao da napustim zbog njega i zato živimo na dve lokacije. Bitno je da on sve razume – ispričala je pevačica kojoj je Milanović bio treći suprug.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official) on

Nega pre svega: Lepa Lukić o estetskim operacijama, savršenim noktima i posebnim ritualima

U prvom braku bila je sa Tomom Lukićem, sa kojim je kako je govorila preživela pravi pakao, nakon toga udala se za estradnog menadžera Vladu Perovića, a treću sreću pronašla je upravo sa Milanom Milanovićem.

Autor: Gloria.rs
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi