Lejdi Gaga danas puni 31. godinu, a evo ko joj je prvi čestitao

Autor:

28.03.2017 14:29

Foto:

Foto:



Američka pop senzacija Stefani Germanota, poznatija kao Lejdi Gaga danas puni 31. godinu.

Pevačica koja često šokira javnost svoji modevnim kombinacijama - njeno pojavljivanje 2010. na dodeli MTV nagrada kada je bila odevena šniclama svežeg mesa, niko neće zaboraviti!


Pevačica se ne libi mi da pokaže svoje obnaženo telo, a osim moćnog vokala, u svojim video spotovima pokazala je i da je vrsna plesačica.

Ono što rertko ko zna o ovoj smeloj devojci, jeste da njen put do slave nije bio nimalo lak. Pre nego što će postati slavna, iznajmljivala je garsonjeru u Njujorku. Često se dešavalo da nije imala da plati rentu, a krpljenje kraja s krajem je bila njena svakodnevica. Noćima je pevala po klubovima ne bi li zaradila za stan i hranu, nadajući se da će je neki lovac na talente uočiti.

A post shared by xoxo, Joanne (@ladygaga) on Jan 7, 2017 at 9:57am PST


Prošle godine, rođendan joj je prvi čestitao njen tadašnji verenik glumac Tejlor Kini, ali par nije doživeo da pred matičarem izgovori sudbonosno "da". Rastali su se bez velike pompe, a holivudski zavodnik je ubrzo viđen u zagrljuju druge lepotice.


Ona je odnedavno u vezi sa sporstkim agentom Kristijanom Karinom, ali izgleda da njen izabranik ne želi da svoje emocije javno iznosi, pa tako ni na jednom njegovom društvenom profilu ne postoji čestitka za "divan dana" svojoj dragoj.

 

Zato su njeni verni fanovi potrudili da joj ulepšaju ulazak u četrdesete objavom njene fotografije uz obilje najlepših želja.

Happy Birthday to the one and only, @ladygaga! ❤

A post shared by Lady Gaga (@gagadaily) on Mar 27, 2017 at 10:00pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading